Roblox Script veya Autoclicker kullanmak ban sebebi mi?

arda307

Hectopat
Merhaba, Roblox'daki bir oyunda daha rahat kasılmak için script veya autoclicker kullanmak istiyorum fakat ban yemek korkutuyor. Etrafta bir sürü kişi görüyorum uzun zamandır kullanıyor ama ban yemiyor. Sizce ban yeme ihtimali var mı?

Merhaba, Roblox'daki bir oyunda daha rahat kasılmak için script veya autoclicker kullanmak istiyorum fakat ban yemek korkutuyor. Etrafta bir sürü kişi görüyorum uzun zamandır kullanıyor ama ban yemiyor. Sizce ban yeme ihtimali var mı?

Autoclicker ban değil Roblox'da, ama bazı oyunlar ban atabilir, Script ban sebebi.

Auto clicker sorun olmaz muhtemelen fakat script direkt hile olduğu için ban yiyebilirsiniz.

Script kullanan çok görüyorum pahalı hesaplarda ama ban yemiyorlar.
Bu script olayı CS:GO'daki hile olayına benziyor. Eğer kaliteli bir script/hile kullanıyorsan ban yemezsin fakat önemli olan ban değil bu tarz yazılımların çoğunda virüs var. hile/script benzeri şeyler kullanmayın artı bir yönü yok ve insanların oyun zevkini elinden alıyorsunuz hile kullanmayan birisinin 6 ayda saatlerce uğraşıp yaptığını 1 dakikada yapmak insanları soğutuyor. Script/hile asla kullanmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı