Roblox Studio'da yaptığım oyuna kimse girmiyor

İlk önce script yazmayı iyi bir şekilde bilmen lazım, bilmezsen oyun yapamazsın. YouTube'da öğretici videolar var, onları izleyebilirsin. Ben 2.5 yıl Roblox Studio'da oyunlar yaptım. Birçok kişi girdi, 150-200 kişi.

Roblox Studio'da oyun yaptım Public'e çektim. Public to Roblox'a bastım oyunu kaydettim ama kimse girmiyor.

Oyunda toolboxtan alınan şeyleri koymuşsun asset vb. falan. Sana tavsiyem modelleri tek başına yap, script yazmayı öğren. Böylece iyi bir oyun yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben reklam verdim şimdi. Reklam verdim ama orada altta Robux gibi bir şeyler diyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Biliyorum Robux'lu ama benim robuxsum yok ki

O zaman yapacak bir şeyin de yok demektir. Oyunu ne kadar eğlenceli yaparsan yap reklam vermediğin sürece giren kimse olacağını düşünmüyorum. Oyunun da iyi değil zaten, toolboxdan çalıp çalıp koymuşsun her tarafa. 1-2 satır bile kod yazılmamış.

İlgi çekici, eğlenceli oyun yap ki herkes gelsin. İlgi çekici, eğlenceli değilse kimsenin gelmemesi normal.

Lütfen donateden 8 Robux kazandım.

O zaman yapacak bir şeyin de yok demektir. Oyunu ne kadar eğlenceli yaparsan yap reklam vermediğin sürece giren kimse olacağını düşünmüyorum. Oyunun da iyi değil zaten toolboxdan çalıp çalıp koymuşsun her tarafa. 1-2 satır bile kod yazılmamış.

8 Robux kazandım ama haftaya gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı