Onları neden istemediğinizi sorabilir miyim?
veya @cagritaskn hocamın paylaştığı Rehber: Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey bu konudaki metodu deneyebilirsiniz, ancak Roblox'a girmiyor diye biliyorum.
Next DNS denediniz mi?1.1.1.1 bende çok yavaş.
GoodbyeDPI da Kaspersky ile çalışmıyor bende de üyelik var.
Onu zaten dün gece gördüm ama sadece Discord için çalışıyor.
NextDNS ve ByeDPI ST kurulumu sayesinde Roblox'a erişilebildiğini duydum. Ancak kesin bir bilgi değil. Etiketi görürse @Bal Porsuğu hocamın size daha iyi yardımcı olacağını düşünüyorum.1.1.1.1 bende çok yavaş.
GoodbyeDPI da Kaspersky ile çalışmıyor bende de üyelik var.
Onu zaten dün gece gördüm ama sadece Discord için çalışıyor.
Next DNS denediniz mi?
Next DNS denediniz mi?
NextDNS ve byedpı st kurulumu sayesinde Roblox'a erişilebildiğini duydum. Ancak kesin bir bilgi değil. Etiketi görürse @Bal Porsuğu hocamın size daha iyi yardımcı olacağını düşünüyorum.
Merhaba hocam. @Shinsoo benim videomu paylaşmış. O yöntem işe yarayacaktır.NextDNS ve ByeDPI ST kurulumu sayesinde Roblox'a erişilebildiğini duydum. Ancak kesin bir bilgi değil. Etiketi görürse @Bal Porsuğu hocamın size daha iyi yardımcı olacağını düşünüyorum.
Hocam peki bu yöntem hem kaspersky a takılmaz hemde goodbyedpi kadar hız verebilir miMerhaba hocam. @Shinsoo benim videomu paylaşmış. O yöntem işe yarayacaktır.
Videoda yapılan işlemde önce YogaDNS ile DoH ayarlanıyor. Sonra ByeDPI çalıştırılıyor, proxifyre'da discord ve roblox girdileri eklenerek bu uygulamaların ByeDPI ile açılması sağlanıyor.
Sizin uygulama ByeDPI ST kurulumu yapılırsa aynı şeyi yapıyor, girdilere Roblox'u eklemişsiniz zaten. Tek eksik olan şey DoH kullanımı. Onu da ekstra olarak NextDNS veya YogaDNS kurarak halledebilirler.
Özetle dediğin gibi NextDNS + ByeDPI ST kurulumu Roblox'u açar.
Kaspersky'e takılmaz. İşlevi GoodbyeDPI ile benzer, internet paketlerinde ufak değişiklikler yapmak. Etkisi GoodbyeDPI kadar olur belki daha iyi bile denilebilir.Hocam peki bu yöntem hem kaspersky a takılmaz hemde goodbyedpi kadar hız verebilir mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.