Roblox veya Discord için VPN önerisi

Secure VPN en hızlı açıp kapatabildiğiniz ve sorunsuz diyebilirim. Betternet ile Reklamlarla internet hızınızda çok büyük kayıp yaşamadığınız gibi daha da güvenli.
Secure VPN'e güven olmaz, yüksek ihtimalle IP adresini suçlulara satanlardan.

Kardeşim yanlış anlama ancak her VPN'i denedim hemen hemen hepsi bedava olanların hepsi yarım saatden sonra yavaşlıyor Roblox'da ping tavan yapıyor eğer ki derdin gizlilikse 155 TL ile mullvad alabilirsin Android'den al IOS'da 230 TL ancak 1 aylığı daha ucuz olan Proton alabilirsin 1 aylığı 10 lira ama tek seferlik diğer aylar daha pahalı Proton'un en iyi yanı web koruması olması yani farklı bir antivirüs kullanmadan seni koruyor internetten gelebilecek zararlı yazılımlar virüslerden Surfshark ve nord VPN dede bunlar var ancak 3 üde yasak Proton'dan onun için planet VPN indirip Proton'u indirip Proton'un bedavasıda var ama yavaşlıyor bazen o yüzden planet VPN indir sonra Proton'u indir ondan sonra planeti sil Proton'u kullanmaya devam et hem antivirüs özelliğine sahip hem de reklam izleyici engelleyiceye sahip hem parola yöneticisi bir sürü özelliği var ve premium paketinin hızı çok iyi ve kaliteli benim önerim Proton.

Secure VPN'e güven olmaz, yüksek ihtimalle IP adresini suçlulara satanlardan.
Güvenilirliği hakkında yorum yapmadım. IP adresiyle de pek bir şey yapılamaz bu dönemde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Proton VPN öneririm de VPN'leri boş ver ya Goodbye DPI kullan ben roblox oynarken discorda girerken kullanıyorum ping sorunu da olmuyor onu kullan bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı