İşletim sistemi
Windows 11

SpectureOfficial

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
GTX 1650 TI
İşlemci
i7 10. nesil
Roblox'da yaklaşık 2 buçuk yıldır developerlik yapıyorum, ve kimlik vermeden camera özelliğini aldım ama voice chat hala almadım, Roblox'un yaşımı doğruladığını ve benim kim olduğumu artık bildiğini düşünüyorum, ama voice chati hala alamadım, vc yi kimlik doğrulamasız almanın yolu var mı? Yoksa her türlü kimlik vermemiz gerekiyor mu?

Roblox'da yaklaşık 2 buçuk yıldır developerlik yapıyorum, ve kimlik vermeden camera özelliğini aldım ama voice chat hala almadım, Roblox'un yaşımı doğruladığını ve benim kim olduğumu artık bildiğini düşünüyorum, ama voice chati hala alamadım, vc yi kimlik doğrulamasız almanın yolu var mı? Yoksa her türlü kimlik vermemiz gerekiyor mu?
Kimliğin ile doğrulaman lazım. Başka türlü yok.

Kimlik vermen gerekiyor. Zaten bilgilerimiz her yerde robloxa vermeye mi çekiniyorsun ver gitsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı