Çözüldü Roblox'a 1.1.1.1 ile girmeye çalışırken girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

x.OzgunBey.x

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere Roblox Türkiye'de yasaklandı. Önceden WARP ile Roblox'a girebiliyordum ancak bugün girecekken ekteki hatayla karşılaştım. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_0341.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 1.633
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konu üzerinden baya geçmiş ancak ben sonradan görenlere bilgi vereyim. Ayarlardan internetimin DNS’ini 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak değiştirdim. Önceden olmuyordu çünkü yazlıktaydım ve Türk Telekom kullanıyordum. Ne yazıkki Türk Telekom gibi ISS’lerde DNS değişmiyor. Asıl evime gelince DNS’imi değiştirdim ve oyuna girip oynayabiliyorum hızlı bir şekilde. Bu arada ben TurkNet kullanıyorum asıl evimde eğer TurkNet kullanıyorsanız yapabilirsiniz. Başka ISS’leri bilmiyorum.
Bildiğiniz üzere Roblox Türkiye'de yasaklandı. Önceden WARP ile Roblox'a girebiliyordum ancak bugün girecekken ekteki hatayla karşılaştım. Çözümü nedir?
Yok maalesef arkadaşlarımla görüşmek için giriyordum sabahtam beri uğraşıyorum.

Engellemişler, vpn.lat'ı öneriyorum. Bedava, Premium yok ve pek bilinmediği için serverlar sorunsuz çalışıyor.

Hocam virüs olabilir ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…