x.OzgunBey.x
Decapat
Daha fazla
Yok maalesef arkadaşlarımla görüşmek için giriyordum sabahtam beri uğraşıyorum.Bildiğiniz üzere Roblox Türkiye'de yasaklandı. Önceden WARP ile Roblox'a girebiliyordum ancak bugün girecekken ekteki hatayla karşılaştım. Çözümü nedir?
Bildiğiniz üzere Roblox Türkiye'de yasaklandı. Önceden WARP ile Roblox'a girebiliyordum ancak bugün girecekken ekteki hatayla karşılaştım. Çözümü nedir?
Hocam virüs olabilir ama?Engellemişler, vpn.lat'ı öneriyorum. Bedava, Premium yok ve pek bilinmediği için serverlar sorunsuz çalışıyor.
![]()
VPN.lat: unlimited and secure
VPN.lat – Fast, secure, unlimited and free VPN for iOS VPN.lat is the best VPN service for iPhone and iPad in 2025. Connect within seconds to servers in more than 80 countries, protect your data, and browse safely without restrictions. Enjoy a stable connection with no time limit, no speed...apps.apple.com
Google DNS ve Cloudflare DNS çalışmamıştı bende uygulamasını yüklemiştim WARP diye. Çalışacağını zannetmiyorum.Adguard DNS kullanın
Hocam VPN diyor ban yeriz robloxda?Adguard DNS kullanın
Zannetmiyorum, çok eskiden beri hem iOS, hem Android'de kullanıyorum. Girse ilk bana girerdi.Hocam virüs olabilir ama?
Google DNS ve Cloudflare DNS çalışmamıştı bende uygulamasını yüklemiştim WARP diye. Çalışacağını zannetmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.