Arkadaşlar artık oyun bulmakta zorlanıyorum, bütün eski oyunlar bitti. Roblox var eskiden sadece parkur haritaları oynardım ancak şimdi böyle P2W olmayan oyun arıyorum. Ayrıca şu anda popüler olan pet Simulator X oyunu nasıldır. P2W midir?
Ek olarak sistemim kaldırır mı?
Intel Core 2 Duo E4500.
ATI Radeon X1550.
3GB RAM.
CS 1.6 oyna cidden daha iyi
O oyuna para için giriyorum bir oyun var oynuyorsun item çıkıyor satıyorsun ben şimdilik 90 TL'lik satış yaptım yarın 50 TL 90 TL'ye satış yapacağım.
Takma kafana böyleleri çok var.Bir Roblox oyununa merak saldığım için TikTokçu velet mi oldum şimdi. Allah Aşkına mesaj kasmak için yazmayın
Başlanmaz. 3 sene boyunca oynadım ve pişmanım. Oyunun kitlesi çok kötü ve oyunları kitle yaptığı için oyunlar güzel olmuyor. Birkaç tane güzel oyun var ama onlar da bir süre sonra sıkar. Başlamayın. Başlatmayın.
Hocam CS 1.6 da ne tür sunucular var genel olarak
Arkadaşlar artık oyun bulmakta zorlanıyorum, bütün eski oyunlar bitti. Roblox var eskiden sadece parkur haritaları oynardım ancak şimdi böyle P2W olmayan oyun arıyorum. Ayrıca şu anda popüler olan pet Simulator X oyunu nasıldır. P2W midir?
Ek olarak sistemim kaldırır mı?
Intel Core 2 Duo e4500.
ATI Radeon X1550.
3GB RAM.
Deathmatch, bayrak kapmaca, death run, parkur gibi oyunlar var fakat bu sunucular her zaman dolu olmayabiliyor.
Hocam oyunları 3 yaşındaki çocuklar yapmıyor yani oyunu yapanlar oyuncular değil çoğu 18 yaş üstü olan developerlar alakası yok dediğiniz şeyin. Toxic kitleye çok az görüyorum görsemde chati kapatıyorum ve bitiyor sizin gibi kendimi sinir etmiyorum sırf toxic kitlesi Türkiye'de fazla olduğu için oyunu kötüleyemezsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.