Roblox'a başlanmalı mı?

Oyunun adı ne hocam.

Anime oyunu 250 Robux ile alınıyor sanırım çok küçükken arkadaşım sayesinde almışım bir sürü itemim varmış satıyorum hepsini oyunun adı Grand piece şimdi ama Roblox'a zam gelmiş sanırım pahalanmış olabilir ben 10 TL'ye falan almıştım.

Başlanır. Ben oynuyorum 22 yaşındayım bazen sevdiğim güzel oyunlar oluyor P2W olmayan.
Pet Simulator X bende oynuyorum ve P2W oyun ama adamlar öyle bir oyun yapmış ki istemsizce oynama isteği geliyor P2W olsa bile.

Roblox'da aşırı uzun saatler geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki:
Sistem kötüyse evet, gerçi ona da hayır da kötü sistemde ki oyunlardan çok sıkılabilirsiniz, robloxa bayağı para da harcamıştım Robux kasma işine gelirsek grup açıp satış yapın benim oynadığım zamanlarda kıyafet yüklemek builders club sonrasında da (değiştikten sonra ve şu anki hali) Premium varken ücretsizdi şimdi ona da 10 Robux kesiyor diye biliyorum en son öyleydi ne kadar kar edersiniz bilmem ama elbette bayağı satabiliyor ben ara sıra gruba baktığımda hep 2 şey satılıyor genelde onları da sizle paylaşayım:

1647023464104.png

P2W her Online oyun da olduğu gibi var ve kitle ve oyunlar son birkaç yıllık süreç te bariz bir şekilde düşmüş gözüküyor kitleside aynı oranda battı düzgün insana denk gelmek pek imkanlı değil. Mümkünse hikayeli oyunlar oynayın PC kötüyse biraz mahkumsunuz. İyi forumlar.
Son olarak Robux fiyatlarında da bariz bir artış var kur dolayısıyla eskiden Microsoft Store'dan çok daha ucuza alabiliyorduk onu da kaldırdılar aylar önce.

Roblox'da aşırı uzun saatler geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki:
Sistem kötüyse evet, gerçi ona da hayır da kötü sistemde ki oyunlardan çok sıkılabilirsiniz, robloxa bayağı para da harcamıştım Robux kasma işine gelirsek grup açıp satış yapın benim oynadığım zamanlarda kıyafet yüklemek builders club sonrasında da (değiştikten sonra ve şu anki hali) Premium varken ücretsizdi şimdi ona da 10 Robux kesiyor diye biliyorum en son öyleydi ne kadar kar edersiniz bilmem ama elbette bayağı satabiliyor ben ara sıra gruba baktığımda hep 2 şey satılıyor genelde onları da sizle paylaşayım:

Eki Görüntüle 1329153

P2W her Online oyun da olduğu gibi var ve kitle ve oyunlar son birkaç yıllık süreç te bariz bir şekilde düşmüş gözüküyor kitleside aynı oranda battı düzgün insana denk gelmek pek imkanlı değil. Mümkünse hikayeli oyunlar oynayın PC kötüyse biraz mahkumsunuz. İyi forumlar.

Hocam Jailbreak ya da wild West'de kasma oluyor mu sizde? Wildde ilk 5 dk oluyor düzeliyor sonra ama jailde sürekli GTX 760 kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı