A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #1 Roblox'ta bir drift atma oyunu buldum direksiyon bağlanır mı?
Çözüm 183189 6 Eylül 2022 Bu şekilde yapabilirsin ama pek güzel bir deneyim olmaz çünkü gamepadmiş gibi kullanacaksın direksiyonu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu şekilde yapabilirsin ama pek güzel bir deneyim olmaz çünkü gamepadmiş gibi kullanacaksın direksiyonu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Baki okur Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 Ablaci dedi: Roblox'ta bir drift atma oyunu buldum direksiyon bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: Roblox'ta bir drift atma oyunu buldum direksiyon bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #3 Baki okur dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #4 Ablaci dedi: Roblox'ta bir drift atma oyunu buldum direksiyon bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden direksiyonu çevirip bir yazılım ile A, W, S, D tuşlarına atayabiliyorduk. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: Roblox'ta bir drift atma oyunu buldum direksiyon bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden direksiyonu çevirip bir yazılım ile A, W, S, D tuşlarına atayabiliyorduk. Şimdi ne durumda bilmiyorum.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 6 Eylül 2022 #5 Bu şekilde yapabilirsin ama pek güzel bir deneyim olmaz çünkü gamepadmiş gibi kullanacaksın direksiyonu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Bu şekilde yapabilirsin ama pek güzel bir deneyim olmaz çünkü gamepadmiş gibi kullanacaksın direksiyonu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 6 Eylül 2022 #6 Sanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #7 183189 dedi: Bu şekilde yapabilirsin ama pek güzel bir deneyim olmaz çünkü gamepadmiş gibi kullanacaksın direksiyonu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
183189 dedi: Bu şekilde yapabilirsin ama pek güzel bir deneyim olmaz çünkü gamepadmiş gibi kullanacaksın direksiyonu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
SadOmer Femtopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #8 arkadaşlar roblox a vites bağlanıyormu veya el freni? Artı 0 Eksi
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #9 SadOmer dedi: Arkadaşlar Roblox'a vites bağlanıyor mu veya el freni? Genişletmek için tıkla... Hocam o bağlanmaz. El freni belki programlar ile olabilir. Artı 0 Eksi
SadOmer dedi: Arkadaşlar Roblox'a vites bağlanıyor mu veya el freni? Genişletmek için tıkla... Hocam o bağlanmaz. El freni belki programlar ile olabilir.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 7 Eylül 2022 #10 SadOmer dedi: arkadaşlar roblox a vites bağlanıyormu veya el freni? Genişletmek için tıkla... O da bi' zahmet olmasın. Artı 0 Eksi
SadOmer dedi: arkadaşlar roblox a vites bağlanıyormu veya el freni? Genişletmek için tıkla... O da bi' zahmet olmasın.