Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Banana republic böyle bir şey arkadaşlar, o ülkelerde de oligarklar muz şirketiydi. Bu durum modern dünyada ancak politikacıların oligark olmasıyla mümkün bu tabii bizde değil, Zimbabwe adlı ülkede böyle. Bizim sistemimiz demokrasi şaheseri.

Fena olmadı. İstismarcıların yeni adresi olmaya başlamıştı. Olan bizim emeğe olur ama yapacak bir şey yok.

Böyle düşünülürse çocukları sokağa da çıkarmayalım dışarıda da böyle kişiler dolu. Önce ebeveynlerin kendileri çocuklarına sahip çıkmalı. Yoksa hiçbir sanal platform çocuk gelişimine uygun değil. Bu bahaneyle bütün interneti elimizden alacaklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fena olmadı. İstismarcıların yeni adresi olmaya başlamıştı. Olan bizim emeğe olur ama yapacak bir şey yok.

Roblox'un suçu olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. Asıl suçlu oyunun içinde bulunduğu istismarcılar. Yoksa Roblox gayet kendi kitlesine hitap eden bir oyun.

Son düzenleme:
Bir sorun size deyinceye, size zarar verinceye kadar iyi tabii size zarar gelse ortalığı yıkardınız...

Evet kimse bana dokunamaz, kimse bana zarar veremez. Zararı bana dokunmadığı için söylüyorum illa bunu mu duymak istiyorsunuz?

Şahsi fikrimi belirttim oradaki. Hala şahsi fikrim çok kötü bir oyun olduğu yönünde ve çok çocuksu, he oynamayın mı diyorum hayır, ebeveyn suçu mu evet. Küçücük çocukların robota bağlaması oyunun suçumu dersen hem ebeveyn hem de oyunun suçu.
Gram sevmiyorum oyunu bu kadar basit.

Mustafa Sarıgül'den Roblox'un erişim engeline videolu tepki geldi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…