atogrimers
Decipat
Daha fazla
2036 seçimini kaybetti Erdoğan.
Bunu denetlemek çocuğun ailesinin görevidir. Her türlü platformda bu tarz şeyler bulunmakta zaten. Tek sorununuz bu mu? Bu oyunu engellediler; aynı şeyler başka platformlarda veya oyunlarda yaşandığında o oyunu da mı engelleyecekler? Gerçekten saçmalıktan ibaret.Roblox'ta ne kadar güzel oyun varsa bir o kadar da saçma sapan ahlaksız vs oyunlar mevcut ve bunlar çocuklar için tehlike saçıyor. Yani masum bir oyun bile desek bazen riskli olabiliyor. Ben de eski oyuncularından biri olarak tabii ki üzüldüm fakat doğru bir karar da olabilir bence.
Ve haklılar, kapatılmaması gerekti. Ama çocuk istismarı çok fazla olan bir oyundu Roblox, genel olarak çocukların ilgisini de o oyunlar çekiyordu. Bilinçsizce girip oynuyorlar işte.@Shinsai hocam ufaklık araştırdım, data satmak olayından değilmiş. Çocuk istismarı suçuymuş Roblox'a. Bakanlığına açıklamış.
Öyleyse kapanması iyi aslında, İnstagram ile Roblox aynı şey değil, İnstagramın kapatılmasına bende karşıyım ama Roblox çok hassas bir platform çocuk dolu en ufak şeyde yasaklatabilirler.@Shinsai hocam ufaklık araştırdım, data satmak olayından değilmiş. Çocuk istismarı suçuymuş Roblox'a. Bakanlığına açıklamış.
Olay aslında tamamen sorumsuz ailelerle alakalı. Bize çizgi filmlerle beynimize entegre edilen şeyler daha basit yolla oyunlarla entegre ediliyor yeni nesile.Öyleyse kapanması iyi aslında, İnstagram ile Roblox aynı şey değil, İnstagramın kapatılmasına bende karşıyım ama Roblox çok hassas bir platform çocuk dolu en ufak şeyde yasaklatabilirler.
Ve haklılar, kapatılmaması gerekti. Ama çocuk istismarı çok fazla olan bir oyundu Roblox, genel olarak çocukların ilgisini de o oyunlar çekiyordu. Bilinçsizce girip oynuyorlar işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.