Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Roblox'ta ne kadar güzel oyun varsa bir o kadar da saçma sapan ahlaksız vs oyunlar mevcut ve bunlar çocuklar için tehlike saçıyor. Yani masum bir oyun bile desek bazen riskli olabiliyor. Ben de eski oyuncularından biri olarak tabii ki üzüldüm fakat doğru bir karar da olabilir bence.

Mustafa sarıgül'den Roblox'un erişim engeline videolu tepki geldi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir Mustafa Sarıgül öpücüğü her şeyi çözer gibi.

Mustafa sarıgül'den Roblox'un erişim engeline videolu tepki geldi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuştu başkanım be şimdi eve gidip biraz masaj yaptıracak kendisine :D

Roblox'ta ne kadar güzel oyun varsa bir o kadar da saçma sapan ahlaksız vs oyunlar mevcut ve bunlar çocuklar için tehlike saçıyor. Yani masum bir oyun bile desek bazen riskli olabiliyor. Ben de eski oyuncularından biri olarak tabii ki üzüldüm fakat doğru bir karar da olabilir bence.
Hocam aslında bir yandan oyun değil. Bir sanal alan, yani robloxun oyun olduğuna kim karar verdi bilmiyorum. Evet, saçma sapan ahlaksız oyunlar varda bu ahlaksız içerikler twitterda yok mu? Bende bunu çözemedim.

Roblox'ta uygunsuz oyunlara yasak gelse daha iyi olabilirdi. Roblox'ta futbol liglerinde oynuyordum maçım vardı ancak maçın başlamasına 1 saat kala yasak geldi. Sizce açılır mı?

Roblox'ta uygunsuz oyunlara yasak gelse daha iyi olabilirdi. Roblox'ta futbol liglerinde oynuyordum maçım vardı ancak maçın başlamasına 1 saat kala yasak geldi. Sizce açılır mı?
Hocam maalesef en azından 1 gün kapalı duracak gibi.

Gelmiyor hocam. Hatta bazı uygunsuz oyuncular Roblox kurallarını ihlal eden decaller koyuyor ban yemiyor. Hatta bazı oyunlarda uygunsuz resimler koyuyolar hiçbir şey olmuyor.
Decal: Robloxa eklenen resimler.

Hocam aslında bir yandan oyun değil. Bir sanal alan, yani Roblox'un oyun olduğuna kim karar verdi bilmiyorum. Evet, saçma sapan ahlaksız oyunlar var da bu ahlaksız içerikler Twitter'da yok mu? Bende bunu çözemedim.

Hocam aslında siz de doğru söylüyorsunuz gerçekten çok büyük bir alan aslında. Dediginiz gibi Twitter da da var o tür içerikler ama Roblox daah çok çocuk kitledine hotap ettiği için erişim engeki kararı doğtu olabilir benim nezdimce. Çünkü Twitter yine çocuk kitlesine değil de yetişkinlere hitap ediyor ama Roblox aynı şekilde değil. Ve bu içeriklerin de ucu bucağı yok.

Hocam aslında siz de doğru söylüyorsunuz gerçekten çok büyük bir alan aslında. Dediginiz gibi Twitter da da var o tür içerikler ama Roblox daah çok çocuk kitledine hotap ettiği için erişim engeki kararı doğtu olabilir benim nezdimce. Çünkü Twitter yine çocuk kitlesine değil de yetişkinlere hitap ediyor ama Roblox aynı şekilde değil. Ve bu içeriklerin de ucu bucağı yok.
Evet hocam haklısınız benim kesin bir görüşüm yok kapansın kapanmasın diye. Hatta kapanmasına daha çok yakın gibiyim. Ama her şeyin bir anda nedensiz bir şekilde(nedensiz demeyeyim de bir günde mi oldu yani yıllardır var bunlar) kapatılması bana değişik geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı