Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 2 ay sonra Steam'e de yasak getirirler yok neymiş insanlara para harcattırıyormuş daha anne çocuğuna sahip çıkmıyorken neden siz sahip çıksanız ki size ne kardeşim bir de a haber de falan sorumlu ebevynler diyorlar gülünçler.

Bir o kaldıydı zaten insanların oyun özgürlüklerini de alsınlar.

Sizde haklısınız fakat şurada bir yanlışınız var senin gösterebileceğin hiçbir tepki yok yani örneğin eğer 18 yaşından büyük olsaydık o zaman belki oy vermeyiz diyerek tepki gösterebilirdik fakat oy veremediğimiz için tepki gösteremiyoruz.
Hocam 18 yaşından küçüklerin resmi olarakta mantık olarakta söz hakkı olmamalı zaten bir ölçüde bence, şimdi arkadaş yanlış anlamasın ama roblox oynayamadı diye kızgın sanırım. Tepki vermezsek sorun büyüyecek diyor tamam olabilir ama nasıl bir tepki verecek çok merak ettim. Hıncını fikrini belirten insanlardan çıkarmak 18 yaş altının genellikle neden söz hakkının olmadığını özetliyor bence. 18 yaş altı olan var mı bilmiyorum ama.

Bir o kaldıydı zaten insanların oyun özgürlüklerini de alsınlar.

Hocam tek yapabileceğimiz Fransa'daki gibi sokaklara dökülüp isyan etmek aslında forumlarda anket ile protestoya katılanlara göre yapabiliriz yoksa bunlar daha çok tepemize çökerler.

Hocam 18 yaşından küçüklerin resmi olarak da mantık olarak da söz hakkı olmamalı zaten bir ölçüde bence, şimdi arkadaş yanlış anlamasın ama Roblox oynayamadı diye kızgın sanırım. Tepki vermezsek sorun büyüyecek diyor tamam olabilir ama nasıl bir tepki verecek çok merak ettim. Hıncını fikrini belirten insanlardan çıkarmak 18 yaş altının genellikle neden söz hakkının olmadığını özetliyor bence. 18 yaş altı olan var mı bilmiyorum ama.

Sorun burada Roblox değilki halkın yavaş yavaş tüm özgürlüklerini ellerinden almaya çalışmak.

Hocam 18 yaşından küçüklerin resmi olarak da mantık olarak da söz hakkı olmamalı zaten bir ölçüde bence, şimdi arkadaş yanlış anlamasın ama Roblox oynayamadı diye kızgın sanırım. Tepki vermezsek sorun büyüyecek diyor tamam olabilir ama nasıl bir tepki verecek çok merak ettim. Hıncını fikrini belirten insanlardan çıkarmak 18 yaş altının genellikle neden söz hakkının olmadığını özetliyor bence. 18 yaş altı olan var mı bilmiyorum ama.

Evet bende 13 yaşındayım ama dediğinizi çok doğru buluyorum.

Hocam amaçları küçük şeyleri kısıtlayıp büyük şeylere yasak getirmek ki Kuzey Kore'deki gibi sadece kendi partilerine oy verelim.

Arkadaşlar toplu bir mesaj yazayım. YouTube'da gezinirken bir canlı yayın gördüm ve bastım. Adı ve açıklaması 'Roblox için sabahlıyoruz' tarzı bir şeydi. Ortalama 70-80 izleyicisi vardı. 9-10 yaşlarında maksimum 12 yaşında bir çocuk roblox'un kapanışına ağır bazende argolu bir şekilde sitem ediyor ve aynı zamanda Brawl Stars oynuyor. Kapatılması daha mı kötü oldu ne? :)
Dediğin şeyler her sosyal medya platformunda olan şeyler. 10 insandan 10'u iyi olabilir mi sence? 10 insandan 9'u kötü olsa da 1'inin hakkını yiyemezsin. O 9 tane çürüğü elemek varken özgürlük kısıtlamak sana mantıklı mı geliyor?

Dolaylı yoldan savunduğun şey sürdürülmeye devam edilirse o kullandığın klavyeye dahi parmağını sürmeyecek hale geleceksin.

Robloxa yasak getirilmesine değil insanların özgürlüğünün kısıtlanması burada problem zaten. Yoksa biz de biliyoruz robloxta genelde saçma şeyler olduğunu. Peki ya Instagram? wattpad? insanlar en azından makale veya şiir paylaşıyordu orada. Yakında steam hesaplarınız veya başka şeyleriniz gidince muhtemelen 180 derece fikir değiştireceksiniz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı