Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım değişirler. Zaten satmıyoruz deyip satanlar varken böyle açık açık veriyoruz demeleri de garip.

Roblox'un her kullanıcıya attığı, 1 Temmuz tarihli bildirim ile; Roblox kullanıcıların datasını daha isabetli reklamlar için satacağını, bu politakanın 7 Ağustos tarihinde yürürlüğe gireceğini açık bir şekilde duyurdu. Lakin bu data satma politikası sadece şirketleri ilgilendiren bir politaka değil, Roblox'un içerisindeki büyük oyun geliştiricileri bu politikadan yararlanıp kendi kitlelerinin datasını alıp "Reklam" amaçlı kullanabilecek.
 
Hocam ses çıkarım ama ortada bir açıklama yok bnım düşünçem çocuklarla ilgi bir yasaklanma olabilir sanal alemde her şey olabilir.

Mümkün, sebepsizce yasaklamaları zaten beni sinirlendiriyor. Art niyetim yok bir şeyim yok, çok sevdiğim bir oyun var bütün gün onu oynarım Roblox'ta, ama geliyorlar sebepsizce yasaklıyorlar.
 
Hadi Roblox "Vergiden Kaçış" oynayalım(!). Çok saçma bir erişim engeli. Acaba erişim engelinin sebebi bu oyun ve benzerleri olabilir mi(!) malum kişiyi öldürmeye çalıştığımız için.😂
 
Roblox çocuk oyunu ama erişkin kişilerde giriyor sanal alemde her türlü insan mevcut büyük ihtimalle çocuklar koruma amaçlı engellendi +18 muhabbeti olabilir.

Çocuk oyunu değil, her yaştan kitleye hitap ediyor. Bazı oyunlara giriş yapamıyorsun yaşın küçükse.
 
Roblox çocuk oyunu ama erişkin kişilerde giriyor sanal alemde her türlü insan mevcut büyük ihtimalle çocuklar koruma amaçlı engellendi +18 muhabbeti olabilir.
Ailenin sorumluluğu. Eline telefonu, tableti verip hiç kontrol etmiyorsa bu bizim sorunumuz mu? Tüm Türkiye neden yasaklama alıyor? Çok saçma olaylar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı