Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Roblox'un her kullanıcıya attığı, 1 Temmuz tarihli bildirim ile; Roblox kullanıcıların datasını daha isabetli reklamlar için satacağını, bu politakanın 7 Ağustos tarihinde yürürlüğe gireceğini açık bir şekilde duyurdu. Lakin bu data satma politikası sadece şirketleri ilgilendiren bir politaka değil, Roblox'un içerisindeki büyük oyun geliştiricileri bu politikadan yararlanıp kendi kitlelerinin datasını alıp "reklam" amaçlı kullanabilecek.

Anladım, bilgi için teşekkür ederim. Zaten çoğu firmanın da böyle bir kullanıcı sözleşmesi vardır buna eminim. Bana göre saçma tabii ama kapatılma sebebi mi tartışılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk oyunu değil, her yaştan kitleye hitap ediyor. Bazı oyunlara giriş yapamıyorsun yaşın küçükse.

All ages, +9, +13 ve +16 gibi yaş sınırlamaları var, sorumsuz aileler yüzünden tüm Türkiye'nin oyununa göz dikiyorlar.

Hala yasak devam ediyor arkadaşlar. BTK sitesine bakmadan giriliyor gibi tahminlerde bulunmasak mesaj kirliliği olmaz. :D

1723044918828.png

Lütfen gençler sakin olalım, erişim yasağı getirilip sonra politika değiştirecek geri adım atacak.

Anladım, bilgi için teşekkür ederim. Zaten çoğu firmanın da böyle bir kullanıcı sözleşmesi vardır buna eminim. Bana göre saçma tabii ama kapatılma sebebi mi tartışılır?

Tabii ki de saçma, saçma olmayan bir şey mi var ki hocam? Bunu yapmayan site, firma mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı