Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ekmeği taşla aldığınız için takmıyorsunuz galiba, sizin ilginizin olmadığı konulardaki fikirleriniz inanın kimsenin umurunda değil. :D

Bakın evet denetleme yapılabilirdi ama şu an bu oyunun yasaklanması belki de %10'luk kesim icin iyi olacak.

Bu tarz insanların her zamanın ilk dert ettiği şey paradır hocam o yüzden gülün geçin.

Parayı Türklerden kazandığımızı kim söyledi? ben VPN açar gene alırım paramı evde tatile bile gidecek parası olmayan çocukların evde yapacak başka bir şey olmadığı için arkadaşlarıyla Roblox oynaması size battıysa aklınıza şaşırırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi bir sistem vardı GTA 6 duyurulduğunda yüz tanımayla yaş belirtiliyordu onu getirseler olmaz mı?

Bakın evet denetleme yapılabilirdi ama şu an bu oyunun yasaklanması belki de %10'luk kesim icin iyi olacak.
%10'luk kesimi mutlu etmek için mi yaşıyorum ben? %10'lu kesim mutlu olmak istiyorsa çocuklarını başından savmak için vermesinler ellerine telefonu tableti. Banane arkadaşım senin çocuğundan.

Robloxa girmek çok kolay en kötü VPN ile bile girilebiliyorsun ama Roblox'un yasaklanmasını doğru bulmuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı