Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi bir şey diyeceğim ama laf yemekten korkuyorum bence bana göre Roblox bu yasağı biraz hak etti çünkü normal bir oyun değil içinde türlü türlü oyunlar var bunların yarısı sakıncalı yarısı düzgün ama buna rağmen Roblox hiç bu gibi oyunlar ile ilgilenmiyor eğer ki bunları düzeltirse belki açılır.

Şimdi bir şey diyeceğim ama laf yemekten korkuyorum bence bana göre Roblox bu yasağı biraz hak etti çünkü normal bir oyun değil içinde türlü türlü oyunlar var bunların yarısı sakıncalı yarısı düzgün ama buna rağmen Roblox hiç bu gibi oyunlar ile ilgilenmiyor eğer ki bunları düzeltirse belki açılır.
Brookhavenda şey yapılyorlar diye mi erişim engeli versinler.

Hocam VPN ile anti-chet ne alaka VPN ile de girebilirsiniz işsiz kalmasınız bugün 1.k oynanan oyunum silindi takmıyorum.

Anti-cheat'ten dolayı izin vermiyor (VPN kullanmama için)
Roblox'ta VPN yasağı varmış.

Byfron'a (Roblox'un anti-cheat) işleniyor maalesef giremiyorum. Ayrıca VPN'e güvenmiyorum bilgileri çalabilir.

Birkaç sitede yasak olmadığını okudum şimdi ama siz öyle diyorsanız bilemem.

Aslında +18 oyunlar (istismar olmadığı sürece) çocuklar oynamalı hayatı erken öğrenmeli, bende ilk +18 videomu 9-10 yaşında izlemiştim gayet memnunum pişman değilim.
Bu arada 10 yaşımdaki halimi özledim ne azgındım ya o zamanlar, şu anda o eski azgınlık yok bende geceleri mastürbasyon yapmadan uyuyabiliyorum, hey gidi günler..
Umarım o eski azgınlığım geri dönecek, buna yürekten inanıyorum cinsellik insana güç verir.

Anti-cheat'ten dolayı izin vermiyor (VPN kullanmama için)
Roblox'ta VPN yasağı varmış.
Hmm bilmiyorum hocam, şahsen ben Roblox ve Instagram'a VPN kullanmadan girebiliyorum. Biraz önce VPN kullanarak Roblox'a girebildim ve bir sorun olmadı. Roblox'tan kastım web sitesine.

Aslında bu erişim yasağı getirildiyse herkes Roblox'u para yatırdı. Geri alacak mıyız parayı acaba?

Şu soruyu soruyorum Roblox açılır mı veya açılırsa ne zaman açılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı