Daha fazla
Instagram'a bir şey dememiştim ama bu kadarı fazla.
Ben oyunada girebiliyorum. Peki ya siz?Site girebiliyoruz ama oyuna giremiyoruz.
Site girebiliyoruz ama oyuna giremiyoruz.
Ben oyunada girebiliyorum. Peki ya siz?
Vpn ile zaten giriliyor. Olay herkese açılıp açılmamasında.Bunun ile ilgili bir konu açtımÇözüm: Instagram ve Roblox'a VPN'siz giriş
Arkadaşlar bunu internetten başka bir arkadaş aracılıyla öğrendim Roblox seven oynayan ve Instagram kullanan arkadaşlar için paylaşıyorum bulduğum uygulama. https://one.one.one.one Her türlü sistemde çalışır iOS, Android, Mac, Windows, Linux. Programın temel mantığı DNS adresinizi değiştiriyor...www.technopat.net
Birkaç saate kesilir gibi hocam.
Roblox'a erişim engeli getirildi.
Eki Görüntüle 2276963
Buradan kontrol edebilirsiniz.Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - Site Bilgileri Sorgu Sayfası
İnternet Sitelerinin alan adı(domain name) ve IP adresi whois (iletişim) bilgilerini sorgulama sayfasıinternet.btk.gov.tr
BTK resmi sitesinde halada erişim engeli var.
Şu aralar pek oynamıyordum fakat neden yasaklandı bana göre oyun güzel en azından çocuklar için çok iyi bir platform fakat.
Zaten hala engelli sadece web sitesine giriliyor oyuna girilmiyor VPN ile de banlanma riski varmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.