epicman31313131331 Femtopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 26 14 Eylül 2023 #41 Mükemmel,artık daha fazla kendini havalı sanan veletle dalga geçebilirim. erkekavcisii dedi: Belliydi zaten. Oynanmaz. geçen başlayayım dedim toxic çocuklar yüzünden ban yedim sildim. Genişletmek için tıkla... Haksız yere ban yediysen roblox support tan moderatörlere haksız yere ban yediğini söyleyebilirsin.e -mail atarlarsa cevap ver. Son düzenleme: 14 Eylül 2023
Mükemmel,artık daha fazla kendini havalı sanan veletle dalga geçebilirim. erkekavcisii dedi: Belliydi zaten. Oynanmaz. geçen başlayayım dedim toxic çocuklar yüzünden ban yedim sildim. Genişletmek için tıkla... Haksız yere ban yediysen roblox support tan moderatörlere haksız yere ban yediğini söyleyebilirsin.e -mail atarlarsa cevap ver.
6 668214 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 14 Eylül 2023 #42 Eskiden baya güzel bir oyundu, bir birinden farklı yapımlar vardı. Şimdi bir roblox oyunu tutunca herkes o oyunun kopyasını yapıyor. Kopyası yapılan oyunda çocuklara hitap ediyor. erkekavcisii dedi: Belliydi zaten. Oynanmaz. geçen başlayayım dedim toxic çocuklar yüzünden ban yedim sildim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yabancı biriyle kavga ettin.
Eskiden baya güzel bir oyundu, bir birinden farklı yapımlar vardı. Şimdi bir roblox oyunu tutunca herkes o oyunun kopyasını yapıyor. Kopyası yapılan oyunda çocuklara hitap ediyor. erkekavcisii dedi: Belliydi zaten. Oynanmaz. geçen başlayayım dedim toxic çocuklar yüzünden ban yedim sildim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yabancı biriyle kavga ettin.