Roblox'a flörtleşme geliyor!

Eğer bu özellik gelirse Roblox yasaklanmalı Türkiye'de. Bu halde iken bile envai çeşit şey dönüyor uygulamada bir de bu özellikl gelirse ne olacağını tahmin bile edemiyorum.

Eğer bu özellik gelirse Roblox yasaklanmalı Türkiye'de. Bu halde iken bile envai çeşit şey dönüyor uygulamada bir de bu özellikl gelirse ne olacağını tahmin bile edemiyorum.
Bugün Roblox yasaklandı, oynamadığımız için umursamadık. Yarın sesli sohbet var diye CS:GO yasaklandı, ortada sesini çıkaracak kişi kalmadı. Sonraki gün senin sevdiğin oyun yasaklanınca ne yapacaksın?

İşte yıllardır bu anı bekliyordum!

Şaka bir yana oyun bence güzel çok önyargılı insan var. Kitleye gelecek olursak çoluk çocuğun yazdıklarına çok bakmayın oyunda eğlenmenize bakın sadece.

Kimlik ile doğrulama yapılır gibime geliyor. Mesela şu an sesli sohbet özelliğini etkinleştirmek için T.C. Kimlik numaranızı girmek zorundasınız yani gerçekten 17 yaşından küçükler giremez. Ama 17 yaşından büyükler için bile olsa bu ne kadar mantıklı tartışılır. Düşündüğünüz gibi küçük çocukların olacağını sanmıyorum.

Roblox oyununa isterse onlyfans gelsin +18 kısıtlaması olduğu sürece oyun yasaklanmamalı. Yasaklamak demek kolaya kaçmak demektir. Üstelik yarın bir gün Roblox yasaklanır ertesi gün senin sevdiğin oyun. +18 kısıtlaması olan şeylere de çocuklar üye oluyorsa o ailenin suçudur kusura bakmayın. Ha önlem almayın demiyorum mutlaka ama mutlaka kimlik doğrulaması gereklidir.

Kimlik ile doğrulama yapılır gibime geliyor. Mesela şu an sesli sohbet özelliğini etkinleştirmek için T.C. Kimlik numaranızı girmek zorundasınız yani gerçekten 17 yaşından küçükler giremez. Ama 17 yaşından büyükler için bile olsa bu ne kadar mantıklı tartışılır. Düşündüğünüz gibi küçük çocukların olacağını sanmıyorum.

Zaten VC gibi kimlik doğrulama ile olur.

Bizi bu tarz bir şey bekliyor anladığım kadarıyla.

Bu saatten sonra
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı