Roblox'a flörtleşme geliyor!

Kardeşime yasakladığım için mutlu olduğum oyun :D şimdi daha da mutlu oldum.
 
Ya Allah için oynayan kitlenin %98'i çocuk %2'de zaten ya içerik üreticileri oluyor ya da 5-10 dakika takılıp çıkanlar.Nasıl bir flört olacak cidden merak ediyorum.Sanalika gibi artık malum işi yaparmışcasına birbirlerine mesaj atarlar.
 
Roblox kız tavlama taktik videoları patlama yapar artık.
 
Daha 1 ay önce türkçe konuştuğum için yazılarım sansürlenip uyarı yemiştim, 17 yaşından büyükleri hedef alıyormuş güldürmesin beni.
 
Zerre anlamıyorum zaten pedofiliye çok açık olan bir oyunu neden iyice pedofili mekanına çevirmeye çalışıyorlar.

1694349794377.png
 
Kardeşimle sıkça Brookhaven oynardık. Sakin sakin oynarken biri gelip ateş ediyor. Zaten çok kolay sinirlenen çocuk küplere biniyor. Max 10 yaşındaki çocuklar chatteden racon kesiyor. "Sew" olanları saymıyorum bile :D
Kısaca oyun istediği kadar güzel olsun, kitle kötüyse yapacak bir şey yok. Benim bir oyunu sevmeme nedenim %50 ihtimal kitlesinin kötü olmasıdır.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı