IX. Corleone
Hectopat
Selamlar. Arkadaşım Roblox oynuyor para yatıracak ama kartına bir şey olup olmayacağından emin olmadığını söylüyor benim de aklıma Technopat geldi. Aranızda yatıran var mı bir şey olur mu?
Sorun olmaz, güvenilirdir.Selamlar. Arkadaşım Roblox oynuyor para yatıracak ama kartına bir şey olup olmayacağından emin olmadığını söylüyor benim de aklıma Technopat geldi. Aranızda yatıran var mı bir şey olur mu?
Roblox da sakın premium almayın bi kere almıştım hesabıma gelmedi. Ama karta birşey olcağını sanmıyorum. Ha bide 1 ay önce aldım bugün bittiği gün ama bitti gibi değil çünkü hesaba gelmediSelamlar. Arkadaşım Roblox oynuyor para yatıracak ama kartına bir şey olup olmayacağından emin olmadığını söylüyor benim de aklıma Technopat geldi. Aranızda yatıran var mı bir şey olur mu?
Selamlar. Arkadaşım Roblox oynuyor para yatıracak ama kartına bir şey olup olmayacağından emin olmadığını söylüyor benim de aklıma Technopat geldi. Aranızda yatıran var mı bir şey olur mu?
Roblox support'a yazın sizden nerden aldıysanız onun satın alma geçmisinin ekran goruntusunu istiyorlar ve gerekli bilgiyi verdikten sonra hesaba robux'u tanımlıyorlar. Zaten hesabınıza ne zaman ne kadar robux geldiği onların sisteminde yazar, eğer siz bir satın alma yapıp hesabınıza robux gelmediyse anlaşılır rahatlıkla yani. Ayrıca şu güne kadar 10 kez Roblox'a para yatırmışımdır hiç başıma öyle bir olay gelmedi. Sorunsuz bir şekilde en fazla 5 saniyede ROBUX hesapta oluyordu.Roblox da sakın premium almayın bi kere almıştım hesabıma gelmedi. Ama karta birşey olcağını sanmıyorum. Ha bide 1 ay önce aldım bugün bittiği gün ama bitti gibi değil çünkü hesaba gelmedi![]()
Ben onu denemiştim ama adamlara abonelik onayı gönderdim. 2 gün sonra geldi fatura ama ben adamları rahatsız etmek istemedim.Roblox support'a yazın sizden nerden aldıysanız onun satın alma geçmisinin ekran goruntusunu istiyorlar ve gerekli bilgiyi verdikten sonra hesaba robux'u tanımlıyorlar. Zaten hesabınıza ne zaman ne kadar robux geldiği onların sisteminde yazar, eğer siz bir satın alma yapıp hesabınıza robux gelmediyse anlaşılır rahatlıkla yani. Ayrıca şu güne kadar 10 kez Roblox'a para yatırmışımdır hiç başıma öyle bir olay gelmedi. Sorunsuz bir şekilde en fazla 5 saniyede ROBUX hesapta oluyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.