Roblox'a T.C. kimlik bilgilerini girmek güvenli mi?

Daha fazla  
Roblox'a kimlik vermek ne kadar güvenli? Ayrıca biliyorum, herkes erişebiliyor fakat gidip de kimliğimin arka-ön fotoğrafına, seri numarasına kadar erişemiyorlar. Bu tarz platformlara T.C. vermek ne kadar güvenli? Artık her şey komple kimlik fotoğrafı istiyor. Sadece T.C. no olsa okey de, komple kimliği atmak insanı tedirgin ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox'a kimlik vermek ne kadar güvenli? Ayrıca biliyorum, herkes erişebiliyor fakat gidip de kimliğimin arka-ön fotoğrafına, seri numarasına kadar erişemiyorlar. Bu tarz platformlara T.C. Vermek ne kadar güvenli? Artık her şey komple kimlik fotoğrafı istiyor. Sadece T.C. No olsa okey de, komple kimliği atmak insanı tedirgin ediyor.

Aynı şekilde FACEIT'te kimlik istiyor atsan bir şey olmaz ama Roblox neden kimlik istiyor

Roblox'a kimlik vermek ne kadar güvenli? Ayrıca biliyorum, herkes erişebiliyor fakat gidip de kimliğimin arka-ön fotoğrafına, seri numarasına kadar erişemiyorlar. Bu tarz platformlara T.C. vermek ne kadar güvenli? Artık her şey komple kimlik fotoğrafı istiyor. Sadece T.C. no olsa okey de, komple kimliği atmak insanı tedirgin ediyor.
Roblox'a vermiyorsunuz, 3. taraf bir firmaya veriyorsunuz. Sorun çıkacağını sanmıyorum.

Vermek sorun oluşturmaz ama çok gerekli değil bence hocam. Tabi sizin kararınız.
Aynı şekilde FACEIT'te kimlik istiyor atsan bir şey olmaz ama Roblox neden kimlik istiyor
Sesli sohbet ve kamera için gerekli.

Bu arada neden kimlik veriyorsunuz diyenler, Sesli sohbet için yaş onaylaması gerekli, bu yüzden kimlik onayı cidden gerekli. Platformda 7sinden 37'sine kadar vardır.

Bu arada neden kimlik veriyorsunuz diyenler, Sesli sohbet için yaş onaylaması gerekli, bu yüzden kimlik onayı cidden gerekli. Platformda 7'sinden 37'sine kadar vardır.

O zaman mantıklı bir uygulama yapmışlar kimlik istemeleri normal. cs2 de FACEIT'te smurf olmaması için kimlik + yüz doğrulaması yapıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı