Roblox'a T.C. kimlik bilgilerini girmek güvenli mi?

Roblox'a kimlik vermek ne kadar güvenli? Ayrıca biliyorum, herkes erişebiliyor fakat gidip de kimliğimin arka-ön fotoğrafına, seri numarasına kadar erişemiyorlar. Bu tarz platformlara T.C. Vermek ne kadar güvenli? Artık her şey komple kimlik fotoğrafı istiyor. Sadece T.C. No olsa okey de, komple kimliği atmak insanı tedirgin ediyor.

Hocam çözüm olarak koyabilirsiniz şimdi siz ebeveyn veya kendi yaşını doğrula kısmını yapıyorsunuzdur ebeveyn veya kendi yaşını doğula yaptığınızda siz büyük ihtimal sesli sohbet konusunda açmak istiyorsunuzdur kendi yaşını doğrularsan 18+ bir kimlik ve yüzü doğrulayacak olmalısınız bunu çocuklar çok yapıyor ebeveyn yüzünü veriyorlar kimliğini alıyorlar sesli sohbete giriyorlar çoğunlukla ben sesli sohbette çocuk gördüm hepsi yasaklana biliyor hesabın ya sesli sohbetini kapatıyor ya da hesaba erişim engeli getiriyor kısacası: Güvenlidir ben bu zamana kadar sorun yaşamadım ama Roblox Türkiye'de kapalı olduğundan VPN açarak doğrulama yapmanızı önermem çünkü VPN bazıları güvenilmiyor bunu Roblox açıldıktan sonra yapmanız tavsiye edilir.

Roblox'a kimlik vermek ne kadar güvenli? Ayrıca biliyorum, herkes erişebiliyor fakat gidip de kimliğimin arka-ön fotoğrafına, seri numarasına kadar erişemiyorlar. Bu tarz platformlara T.C. vermek ne kadar güvenli? Artık her şey komple kimlik fotoğrafı istiyor. Sadece T.C. no olsa okey de, komple kimliği atmak insanı tedirgin ediyor.
Ver koruması var, Birşey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı