Roblox'a yatırılan para geri alınabilir mi?

sonithe

Zeptopat
Daha fazla  
Roblox'u kapatdilar ben bu oyunu oynayan ve para yatirmis biri olarak paramı iade ya da oyunu geri açmalarını istiyorum. Şikayet etsem paramı verirler mi? Yasal hakkımı kullansam tazminat alabilir miyim? Bu marketten aldığın bir şeyi kullanmanı yasaklamak gibi.

Roblox'u kapatdilar ben bu oyunu oynayan ve para yatirmis biri olarak paramı iade ya da oyunu geri açmalarını istiyorum. Şikayet etsem paramı verirler mi? Yasal hakkımı kullansam tazminat alabilir miyim? Bu marketten aldığın bir şeyi kullanmanı yasaklamak gibi.

Vermezler. Açılmasını beklemen lazım.

VPN ile erişimi kısıtlamadılarsa oyuna VPN kullan oynayabilmek için. Yasak hak falan yok kimi kime şikayet edeceksin ki. Bu ülke böyle işte kafalarına göre istediklerini engelliyorlar istemediklerini engellemiyorlar hukuk falan yok. Ücretin iade edileceğini de sanmam ayrıca. Ben olsam iade etmezdim beni bağlamaz ülkende yasaklanıp yasaklanmaması.

Oyunlar farklı para yatırdınmı oyuna dahada paranı çekemezsin iade alamazsın

Dostum paranı alamazsın. Fakat vpn ile oyuna giriş sağlayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı