A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #1 Roblox'da gereksiz ban yiyen tek ben miyim?
gutibey Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 953 Çözümler 7 Yer Almería, İspanya 1 Eylül 2022 #2 Geçenlerde benim kardeşimde kanka dediği için 1 hafta ban yedi. Birkaç tane toksitin sizi raporlaması yetiyor zaten. Sonra ban yiyorsunuz. Artı 0 Eksi
Geçenlerde benim kardeşimde kanka dediği için 1 hafta ban yedi. Birkaç tane toksitin sizi raporlaması yetiyor zaten. Sonra ban yiyorsunuz.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2022 #3 Ablaci dedi: Roblox'da gereksiz ban yiyen tek ben miyim? Eki Görüntüle 1503166 Genişletmek için tıkla... Bir kişinin içine gir çık yaptıysan 7 günlük ban gelir şu anda bendede 2 tane kişinin öyle videosu var istediğim zaman desteğe atabilirim. Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: Roblox'da gereksiz ban yiyen tek ben miyim? Eki Görüntüle 1503166 Genişletmek için tıkla... Bir kişinin içine gir çık yaptıysan 7 günlük ban gelir şu anda bendede 2 tane kişinin öyle videosu var istediğim zaman desteğe atabilirim.
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #4 EfeOzcann dedi: Bir kişinin içine gir çık yaptıysan 7 günlük ban gelir şu anda bende de 2 tane kişinin öyle videosu var istediğim zaman desteğe atabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok sadece konuştum. Artı 0 Eksi
EfeOzcann dedi: Bir kişinin içine gir çık yaptıysan 7 günlük ban gelir şu anda bende de 2 tane kişinin öyle videosu var istediğim zaman desteğe atabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok sadece konuştum.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2022 #5 Ablaci dedi: Yok sadece konuştum. Genişletmek için tıkla... Orada 'enese çıkıyordum zaten' de ne belirtmek istediniz? Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: Yok sadece konuştum. Genişletmek için tıkla... Orada 'enese çıkıyordum zaten' de ne belirtmek istediniz?
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #6 EfeOzcann dedi: Orada 'Enes'e çıkıyordum Zaten'de ne belirtmek istediniz? Genişletmek için tıkla... E neyse çıkıyordum zaten space basmadı galiba orada. Artı 0 Eksi
EfeOzcann dedi: Orada 'Enes'e çıkıyordum Zaten'de ne belirtmek istediniz? Genişletmek için tıkla... E neyse çıkıyordum zaten space basmadı galiba orada.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2022 #7 Ablaci dedi: E neyse çıkıyordum zaten space basmadı galiba orada. Genişletmek için tıkla... Eğer bir dahakine dikkatli olursanız ban gibi bir şey olmaz. geçmiş olsun Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: E neyse çıkıyordum zaten space basmadı galiba orada. Genişletmek için tıkla... Eğer bir dahakine dikkatli olursanız ban gibi bir şey olmaz. geçmiş olsun
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 1 Eylül 2022 #8 Roblox'un moderatörleri hep yapıyor böyle şeyler. Alışırsınız. Artı 0 Eksi
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #9 389072 dedi: Roblox'un moderatörleri hep yapıyor böyle şeyler. Alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Bir daha yersem kalıcı olacak ve açmayacak. Oyunda Allah'a küfür eden vardı o ban yedimi merak ediyorum kesin yememiştir. Artı 0 Eksi
389072 dedi: Roblox'un moderatörleri hep yapıyor böyle şeyler. Alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Bir daha yersem kalıcı olacak ve açmayacak. Oyunda Allah'a küfür eden vardı o ban yedimi merak ediyorum kesin yememiştir.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #10 Burayı böyle doldurun. Support - Roblox Hatanın açıklanmasına ne yazarsınız orasını ben bilmem Artı 0 Eksi