A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #1 Roblox'da gereksiz ban yiyen tek ben miyim?
gutibey Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 953 Çözümler 7 Yer Almería, İspanya 1 Eylül 2022 #2 Geçenlerde benim kardeşimde kanka dediği için 1 hafta ban yedi. Birkaç tane toksitin sizi raporlaması yetiyor zaten. Sonra ban yiyorsunuz. Artı 0 Eksi
Geçenlerde benim kardeşimde kanka dediği için 1 hafta ban yedi. Birkaç tane toksitin sizi raporlaması yetiyor zaten. Sonra ban yiyorsunuz.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2022 #3 Ablaci dedi: Roblox'da gereksiz ban yiyen tek ben miyim? Eki Görüntüle 1503166 Genişletmek için tıkla... Bir kişinin içine gir çık yaptıysan 7 günlük ban gelir şu anda bendede 2 tane kişinin öyle videosu var istediğim zaman desteğe atabilirim. Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: Roblox'da gereksiz ban yiyen tek ben miyim? Eki Görüntüle 1503166 Genişletmek için tıkla... Bir kişinin içine gir çık yaptıysan 7 günlük ban gelir şu anda bendede 2 tane kişinin öyle videosu var istediğim zaman desteğe atabilirim.
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #4 EfeOzcann dedi: Bir kişinin içine gir çık yaptıysan 7 günlük ban gelir şu anda bende de 2 tane kişinin öyle videosu var istediğim zaman desteğe atabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok sadece konuştum. Artı 0 Eksi
EfeOzcann dedi: Bir kişinin içine gir çık yaptıysan 7 günlük ban gelir şu anda bende de 2 tane kişinin öyle videosu var istediğim zaman desteğe atabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok sadece konuştum.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2022 #5 Ablaci dedi: Yok sadece konuştum. Genişletmek için tıkla... Orada 'enese çıkıyordum zaten' de ne belirtmek istediniz? Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: Yok sadece konuştum. Genişletmek için tıkla... Orada 'enese çıkıyordum zaten' de ne belirtmek istediniz?
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #6 EfeOzcann dedi: Orada 'Enes'e çıkıyordum Zaten'de ne belirtmek istediniz? Genişletmek için tıkla... E neyse çıkıyordum zaten space basmadı galiba orada. Artı 0 Eksi
EfeOzcann dedi: Orada 'Enes'e çıkıyordum Zaten'de ne belirtmek istediniz? Genişletmek için tıkla... E neyse çıkıyordum zaten space basmadı galiba orada.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2022 #7 Ablaci dedi: E neyse çıkıyordum zaten space basmadı galiba orada. Genişletmek için tıkla... Eğer bir dahakine dikkatli olursanız ban gibi bir şey olmaz. geçmiş olsun Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: E neyse çıkıyordum zaten space basmadı galiba orada. Genişletmek için tıkla... Eğer bir dahakine dikkatli olursanız ban gibi bir şey olmaz. geçmiş olsun
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.534 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2022 #8 Roblox'un moderatörleri hep yapıyor böyle şeyler. Alışırsınız. Artı 0 Eksi
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #9 milas1923 dedi: Roblox'un moderatörleri hep yapıyor böyle şeyler. Alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Bir daha yersem kalıcı olacak ve açmayacak. Oyunda Allah'a küfür eden vardı o ban yedimi merak ediyorum kesin yememiştir. Artı 0 Eksi
milas1923 dedi: Roblox'un moderatörleri hep yapıyor böyle şeyler. Alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Bir daha yersem kalıcı olacak ve açmayacak. Oyunda Allah'a küfür eden vardı o ban yedimi merak ediyorum kesin yememiştir.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #10 Burayı böyle doldurun. Support - Roblox Hatanın açıklanmasına ne yazarsınız orasını ben bilmem Artı 0 Eksi