A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #1 Roblox'da gereksiz ban yiyen tek ben miyim?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 1 Eylül 2022 #11 Ablaci dedi: Bir daha yersem kalıcı olacak ve açmayacak. Oyunda Allah'a küfür eden vardı o ban yedimi merak ediyorum kesin yememiştir. Genişletmek için tıkla... İtiraz edince açılıyor. Yani ben açtırmıştım. Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: Bir daha yersem kalıcı olacak ve açmayacak. Oyunda Allah'a küfür eden vardı o ban yedimi merak ediyorum kesin yememiştir. Genişletmek için tıkla... İtiraz edince açılıyor. Yani ben açtırmıştım.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #12 Ablaci dedi: Bir daha yersem kalıcı olacak ve açmayacak. Genişletmek için tıkla... Ben en az 20 defa spamdan ban yedim hocam. Üst üste yiyince bir şey olmuyor. Suçunuzun boyutuna göre değişiyor. Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: Bir daha yersem kalıcı olacak ve açmayacak. Genişletmek için tıkla... Ben en az 20 defa spamdan ban yedim hocam. Üst üste yiyince bir şey olmuyor. Suçunuzun boyutuna göre değişiyor.
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #13 HavucluDavsan dedi: Ben en az 20 defa spamdan ban yedim hocam. Üst üste yiyince bir şey olmuyor. Suçunuzun boyutuna göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Benim eski hesabım ilk 1 gün ban sonra 3 sonra 7 sonra perma oldu. Artı 0 Eksi
HavucluDavsan dedi: Ben en az 20 defa spamdan ban yedim hocam. Üst üste yiyince bir şey olmuyor. Suçunuzun boyutuna göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Benim eski hesabım ilk 1 gün ban sonra 3 sonra 7 sonra perma oldu.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #14 Ablaci dedi: Benim eski hesabım ilk 1 gün ban sonra 3 sonra 7 sonra perma oldu. Genişletmek için tıkla... İşlediğiniz suçun boyutu önemli hocam. Ona bakarsak 1 yıllık da ban var. Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: Benim eski hesabım ilk 1 gün ban sonra 3 sonra 7 sonra perma oldu. Genişletmek için tıkla... İşlediğiniz suçun boyutu önemli hocam. Ona bakarsak 1 yıllık da ban var.