Roblox'ta destek ile ücretsiz isim değiştirmek

Jawierd

Centipat
Makaleler
1
Selamlar, Roblox hesabımı 2 yıl önce açmıştım ve doğal olarak ismim çok cringe ve değiştirmek için 1000 Robux'um yok. Olsa da vermem. Ben de YouTube'dan baktım. Roblox Support'a mesaj yazacakmışız falan falan. Yazdığımız mesaj şuydu;
Hello! Mother of this person's Roblox Account. I would like to change their username because they have used their real name in their username and I'm concerned for their safety. Please GET back to me soon, Thanks."
Ben yazdım. Fakat merak ettiğim bir şey var. Ban yer miyim? Çünkü 4000 küsur Robux yatırmıştım. Paramın boşa gitmesini istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Roblox hesabımı 2 yıl önce açmıştım ve doğal olarak ismim çok cringe ve değiştirmek için 1000 Robux'um yok. Olsa da vermem. Ben de YouTube'dan baktım. Roblox Support'a mesaj yazacakmışız falan falan. Yazdığımız mesaj şuydu;
Hello! Mother of this person's Roblox account. I would like to change their username because they have used their real name in their username and ı'm concerned for their safety. Please GET back to me soon, thanks."
Ben yazdım. Fakat merak ettiğim bir şey var. Ban yer miyim? Çünkü 4000 küsur robux yatırmıştım. Paramın boşa gitmesini istemem.

Yemezsin. Ama büyük ihtimal cevap vermeyeceklerdir.

İsminiz ingilizce değilse muhtemelen yemezsiniz. Adamlar eğer kontrol ederse ve orada "DeAtHaNGeL93" yazdığını görürlerse ne yaparlar bilemem. Cringe derken ne kastediyordunuz onuda bilmiyorum ama, Muhtemelen yemezsiniz.

İsminiz ingilizce değilse muhtemelen yemezsiniz. Adamlar eğer kontrol ederse ve orada "DeAtHaNGeL93" yazdığını görürlerse ne yaparlar bilemem. Cringe derken ne kastediyordunuz onuda bilmiyorum ama, Muhtemelen yemezsiniz.
Gerçek ismim ve sonuna KingTR var.
Desteğe yazdığınız mesaj yüzünden neden oyundan yasaklanasınız?
Annesi olmadığını anlarlarsa diye biraz korktum açıkçası.

Ben de YouTube'dan baktım. Roblox Support'a mesaj yazacakmışız falan falan. Yazdığımız mesaj şuydu;
Hello! Mother of this person's Roblox Account. I would like to change their username because they have used their real name in their username and I'm concerned for their safety. Please GET back to me soon, Thanks."
O yöntem fake zaten. Hem ben o yöntemle grup adımı değiştirmeye çalıştım şu mesajı aldım.
1622887368602.png

Yani kısacası bana değiştiremezsiniz diyor. Birde ban yemedim ben. Eminim ki sende yemezsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı