Roblox'ta ping oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Xrates4575

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sıralar çok fazla internet ve çok fazla ping sorunu olmaya başladı. Ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde FPS ve ping sorunu çözemedim.

Arkadaşlar bu sıralar çok fazla internet ve çok fazla ping sorunu olmaya başladı. Ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde FPS ve ping sorunu çözemedim.
Hocam nasıl giriyorsunuz pc üzerinden mi?
*Tamam gördüm PC. Hocam VPN aracılığıyla bağlandığınızdan ötürü. Fps sorununu bilmiyorum. Belki Donanım yetersizliği ya da virüstür.

Hocam nasıl giriyorsunuz PC üzerinden mi?
*Tamam gördüm PC. Hocam VPN aracılığıyla bağlandığınızdan ötürü. FPS sorununu bilmiyorum. Belki donanım yetersizliği ya da virüstür.

Evet genelde PC'den giriyorum VPN'den oluyor mu bilmiyorum ama bazen oyuna girer girmez internet sorunu veriyor oyuna girince 5 dk sonra ping giriyor ve donuyor birden internet hata veriyor bugün 15 ya da 20 kez aynı sorunu yaşadım

Evet genelde PC'den giriyorum VPN'den oluyor mu bilmiyorum ama bazen oyuna girer girmez internet sorunu veriyor oyuna girince 5 dk sonra ping giriyor ve donuyor birden internet hata veriyor bugün 15 ya da 20 kez aynı sorunu yaşadım
Muhtemelen Sorun VPN'den ötürüdür. VPN'i değiştirebilirsiniz belki işe yarar. En iyisi yasak kalkınca oynamak. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı