Roblox'tan abonelik satın alma

Brummbar

Hectopat
Yer
Bursa
Bir oyunda game Pass alacaktım 500 robuxa.
Ama daha iyi bir teklif varmış aylık 5 dolara yani 160-170TL'ye oyunda ki bütün Game Pass'lere erişebiliyorum ancak satın almaya çalıştığımda ülkende mevcut değil diyor.
Bunu atlamanın bir yolu var mı?

VPN ile falan denedim ama olmadı hiç alan oldu mu abonelik game Pass böyle.

Dosya Ekleri

• 1739373684583.png
    1739373684583.png
    12,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha paramızlada bir şey alamıyoruz açsınlar şu oyunu artık Roblox desteğe yazdım beki yardımcı olurlar bakalım.
En son açılacak deniyordu bu ay içinde ama ses yok.

Discord açılsa keşke hocam. Benim Discord Nitro üyeliğim ve bir sürü sunucu takviyemin olduğu sunucum vardı. Discord kapandı sunucuya daha hiç mesaj atılmıyor. Mağdur olduk.

Discord açılsa keşke hocam. Benim Discord Nitro üyeliğim ve bir sürü sunucu takviyemin olduğu sunucum vardı. Discord kapandı sunucuya daha hiç mesaj atılmıyor. Mağdur olduk.
Roblox konumu değiştiriyormuş supporta yazdım biraz yalan sıktım umarım inanırlar çifte vatandaşım almanyada oturuyorum şu an falan dedim inanırlarsa almanya olarak değiştirirse konumu baya iyi olur bakalım yiyecek mi roblox support

Roblox konumu değiştiriyormuş supporta yazdım biraz yalan sıktım umarım inanırlar çifte vatandaşım Almanya'da oturuyorum şu an falan dedim inanırlarsa Almanya olarak değiştirirse konumu bayağı iyi olur bakalım yiyecek mi Roblox Support.

Ben Discord için denedim. Gürcistan da yaşadığımı arada bir Türkiye'ye geldiğimi söyledim bana hesabıma sadece Türkiye'den giriş yapıldığını söylediler.

Nasıl oluyor hocam buraya yazsanız olur mu? Cidden ihtiyacım var.
goodbyedpı diye bir program var tahminim ülkede ki gençlerin %95'i artık bunu kullanıyordur yani o kadar uzun zaman oldu ki herkes başladı kullanmaya yayıncılar vs.
bende açılmasını bekliyordum ama aylarca bekledikten sonra bende ocak ayında kullanmaya başladım her siteye engellenmiş yerlere özgürce girebiliyorum

goodbyedpı diye bir program var tahminim ülkede ki gençlerin %95'i artık bunu kullanıyordur yani o kadar uzun zaman oldu ki herkes başladı kullanmaya yayıncılar vs.
bende açılmasını bekliyordum ama aylarca bekledikten sonra bende ocak ayında kullanmaya başladım her siteye engellenmiş yerlere özgürce girebiliyorum
Allah senden razı olsun çok sağol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı