TaksimAmca Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 Oyunumda moderatörün dediği hiçbir şey yok, işin sıkıntısı robuxlarım gitmez değil mi? En son 26 robuxum vardı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2021
Oyunumda moderatörün dediği hiçbir şey yok, işin sıkıntısı robuxlarım gitmez değil mi? En son 26 robuxum vardı.
Çözüm Nemai 3 Mart 2021 TaksimAmca dedi: Herşey hazırdı, gizli bir vip yeri vardı ve ban yemeden önce parkur yapıyordum işin saçması 3 Mart sabah 2'de banlandım gözükü ama saat 1 Oluşturmadım ki. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen virüslü bir hazır assets kullandınız ve sahibi oyununuza uygunsuz içerik ekledi.
TaksimAmca dedi: Herşey hazırdı, gizli bir vip yeri vardı ve ban yemeden önce parkur yapıyordum işin saçması 3 Mart sabah 2'de banlandım gözükü ama saat 1 Oluşturmadım ki. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen virüslü bir hazır assets kullandınız ve sahibi oyununuza uygunsuz içerik ekledi.
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #2 Robuxlara bir şey olacağını sanmıyorum hocam. Artı 0 Eksi
Büyüteç Femtopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #3 Hayır,geçici bir ceza bu sadece. Artı 0 Eksi
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 3 Mart 2021 #4 Robuxların gitmez. 7 gün sonra aynı şekilde devam edersin. Artı 0 Eksi
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #5 Oyununuzda ne vardı? Yasaklanmalar Robux'unuzu götürmez. Artı 0 Eksi
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #6 Bir daha yapmazsınız artık. Artı 0 Eksi
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 3 Mart 2021 #7 TaksimAmca dedi: Eki Görüntüle 904269 Oyunumda moderatörün dediği hiçbir şey yok, işin sıkıntısı robuxlarım gitmez değil mi? En son 26 robuxum vardı. Genişletmek için tıkla... Robux'un gitmez. Ben neden ban yediğini anladım ama. Irkçılık, cinsiyetçilik veya ayrımcılık içeren bir oyun oluşturmuşsunuz. [ Content Deleted ] Check out [ Content Deleted ]. It’s one of the millions of unique, user-generated 3D experiences created on Roblox. web.roblox.com Artı 0 Eksi
TaksimAmca dedi: Eki Görüntüle 904269 Oyunumda moderatörün dediği hiçbir şey yok, işin sıkıntısı robuxlarım gitmez değil mi? En son 26 robuxum vardı. Genişletmek için tıkla... Robux'un gitmez. Ben neden ban yediğini anladım ama. Irkçılık, cinsiyetçilik veya ayrımcılık içeren bir oyun oluşturmuşsunuz. [ Content Deleted ] Check out [ Content Deleted ]. It’s one of the millions of unique, user-generated 3D experiences created on Roblox. web.roblox.com
KS KS TaksimAmca Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #8 Nemai dedi: Oyununuzda ne vardı? Yasaklanmalar Robux'unuzu götürmez. Genişletmek için tıkla... Herşey hazırdı, gizli bir vip yeri vardı ve ban yemeden önce parkur yapıyordum işin saçması 3 Mart sabah 2'de banlandım gözükü ama saat 1 W.Heisenberg dedi: Robux'un gitmez. Ben neden ban yediğini anladım ama. Irkçılık, cinsiyetçilik veya ayrımcılık içeren bir oyun oluşturmuşsunuz. [ Content Deleted ] Check out [ Content Deleted ]. It’s one of the millions of unique, user-generated 3D experiences created on Roblox. web.roblox.com Genişletmek için tıkla... Oluşturmadım ki. Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Oyununuzda ne vardı? Yasaklanmalar Robux'unuzu götürmez. Genişletmek için tıkla... Herşey hazırdı, gizli bir vip yeri vardı ve ban yemeden önce parkur yapıyordum işin saçması 3 Mart sabah 2'de banlandım gözükü ama saat 1 W.Heisenberg dedi: Robux'un gitmez. Ben neden ban yediğini anladım ama. Irkçılık, cinsiyetçilik veya ayrımcılık içeren bir oyun oluşturmuşsunuz. [ Content Deleted ] Check out [ Content Deleted ]. It’s one of the millions of unique, user-generated 3D experiences created on Roblox. web.roblox.com Genişletmek için tıkla... Oluşturmadım ki.
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 3 Mart 2021 #9 TaksimAmca dedi: Herşey hazırdı, gizli bir vip yeri vardı ve ban yemeden önce parkur yapıyordum işin saçması 3 Mart sabah 2'de banlandım gözükü ama saat 1 Oluşturmadım ki. Genişletmek için tıkla... Birader oluşturmuşsun da diyor. Dur bekle, bunlarda diğer oluşturduğun oyunlar: Minecraft obby Hİ web.roblox.com erzute321's Place This is your very first Roblox creation. Check it out, then make it your own with Roblox Studio! web.roblox.com Profilinden görülüyor zaten. Bir de İngilizce de "büyük i" harfi yok. Artı 0 Eksi
TaksimAmca dedi: Herşey hazırdı, gizli bir vip yeri vardı ve ban yemeden önce parkur yapıyordum işin saçması 3 Mart sabah 2'de banlandım gözükü ama saat 1 Oluşturmadım ki. Genişletmek için tıkla... Birader oluşturmuşsun da diyor. Dur bekle, bunlarda diğer oluşturduğun oyunlar: Minecraft obby Hİ web.roblox.com erzute321's Place This is your very first Roblox creation. Check it out, then make it your own with Roblox Studio! web.roblox.com Profilinden görülüyor zaten. Bir de İngilizce de "büyük i" harfi yok.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #10 TaksimAmca dedi: Herşey hazırdı, gizli bir vip yeri vardı ve ban yemeden önce parkur yapıyordum işin saçması 3 Mart sabah 2'de banlandım gözükü ama saat 1 Oluşturmadım ki. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen virüslü bir hazır assets kullandınız ve sahibi oyununuza uygunsuz içerik ekledi. Artı 0 Eksi Çözüm
TaksimAmca dedi: Herşey hazırdı, gizli bir vip yeri vardı ve ban yemeden önce parkur yapıyordum işin saçması 3 Mart sabah 2'de banlandım gözükü ama saat 1 Oluşturmadım ki. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen virüslü bir hazır assets kullandınız ve sahibi oyununuza uygunsuz içerik ekledi.