ETS 2 sebepsiz ban

WickedMonarch

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ETS 2 oynarken bir anda iki hafta ban yedim sonradan değiştirip 3 aya çıkarmışlar videoyu aşağıya bırakıyorum izleyip söyler misiniz gerçekten suçlu muyum?
110'la normal yolumda giderken adamlar bir anda durdu önümde sollamak zorunda kaldım haklı olarak admin de banladı, ne yapmam gerekiyor?

Bu oyunun salak saçma banları bitmedi bir türlü. Ufacık bir şeye 3 ay ban atmak nedir ki şeridi ortalamışsınız bir de komple sollama bile yok.

Oyun kurallarını öğrenip gelin, ban süresi çiğnediği yasağa göre belirlenmiyor daha önce yediği ban sayısına göre belirleniyor, bu arkadaş daha önce 4 kez ban yemiş olması gerekiyor ve arkadaşın profiline bakınca 4 kez yediği belli oluyor zaten bu 5. banı.

Şu oyunun kurallarını okumadan direkt olarak duis-calais girip ban yiyince ağlamalarınız çok sinir bozucu, haksız banlarda var evet çoğu zaman itiraz edilince açılıyor itirazın reddedilse bile feedback hakkın da var zaten gerçekten haksız bansa, admin değilim düşman olduğum adminlerde var beni GM savunulucuğuyla suçlamayın ama adminlere de acıyorum bazen sizin gibilerle uğraşıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı