Roblox'un tekrardan açılma ihtimali var mı?

Ozi01

Hectopat
Daha fazla  
Bunu açıklanana kadar bilemeyiz ama ben şu aralar oynamayı seviyordum açıkçası. Instagram gibi bir platform da değil ben instagramında kapatılmasını desteklemiyorum ama acaba Roblox biraz daha kıyı da köşede ya açılma ihtimali var mıdır?

Bunu açıklanana kadar bilemeyiz ama ben şu aralar oynamayı seviyordum açıkçası. Instagram gibi bir platform da değil ben instagramında kapatılmasını desteklemiyorum ama acaba Roblox biraz daha kıyı da köşede ya açılma ihtimali var mıdır?

Kapatmaları saçmalık oldu TikTok'u kapatmazlar Instagram Roblox'u kapatırlar neymiş cinsel içerik varmış cinsel içerik gibi olaylar böyle ve bunun gibi oyunları yapan kişi suçlu çünkü Roblox'un ban sistemi var anında banlıyor ama yasak getirmeleri saçma geri açılır konusuna gelecek olursak illaki açılır ama çok uzun sürer

Burası Muz Cumhuriyeti değil.

Açılma ihtimali zor. İçerisindeki kötü içeriklerinden dolayı yasaklanmış sanırım. Roblox'un da ona el atacağını sanmam. El atacak olsaydı yıllar önceden atardı.

Peki bu yasaklanma olayları neden bir anda oldu? Yani durduk yere bundan 1 yıl önce de aynı şeyler vardı... Anlam veremedim açıkçası.

Kapatmaları saçmalık oldu TikTok'u kapatmazlar Instagram Roblox'u kapatırlar neymiş cinsel içerik varmış cinsel içerik gibi olaylar böyle ve bunun gibi oyunları yapan kişi suçlu çünkü Roblox'un ban sistemi var anında banlıyor ama yasak getirmeleri saçma geri açılır konusuna gelecek olursak illaki açılır ama çok uzun sürer.

Sebebi bu değil hocam Roblox'un data verilerini satması diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı