Roborock S8 maxv Ultra robot süpürge açılmıyor

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Dün Roborock S8 maxv Ultra robot süpürge sipariş ettim, bugün elime ulaştı ancak ne şarj istasyonunda ne de şarj istasyonu dışında açılmıyor. İstasyona yerleştiriyorum mavi ışık yanıp sönüyor istasyonda. Saatlerdir şarjda duruyor herhangi bir tepki yok, sıfırlamayı denedim fakat güç olmadığı için sıfırlanmıyor da. Aynı durumu yaşayanlar var mı? Varsa nasıl çözüldü? Ürün sıfır olduğu ve aciliyeti olduğu için servise gitmesini bekleyemem 20 gün boyunca, sizce bu durum neden kaynaklı?

Yok mu bu durumu yaşayan?

Dün Roborock S8 maxv Ultra robot süpürge sipariş ettim, bugün elime ulaştı ancak ne şarj istasyonunda ne de şarj istasyonu dışında açılmıyor. İstasyona yerleştiriyorum mavi ışık yanıp sönüyor istasyonda. Saatlerdir şarjda duruyor herhangi bir tepki yok, sıfırlamayı denedim fakat güç olmadığı için sıfırlanmıyor da. Aynı durumu yaşayanlar var mı? Varsa nasıl çözüldü? Ürün sıfır olduğu ve aciliyeti olduğu için servise gitmesini bekleyemem 20 gün boyunca, sizce bu durum neden kaynaklı?

Yok mu bu durumu yaşayan?
Merhaba aynı sorunu s8 de bende yaşadım ilk başta resetlemeyi denedim şarja koymadan home ve set tuşuna basarak şarja koydum ve 5dk da resetleniyor diye konuştu ancak 2 dk sonra tekrar kapandı bende kurcalarken kendi kenkime bir yol buldum ve şarj etmeye başladı bu sefer istasyon dışındayken sadece resete basılı tutarak şarja koydum ve bu şekilde istasyomda yanıp sönen ışık söndü ve 3 dk bu şekilde tuttum sonra reset tuşundan elimi çektim ve tüm tuşlar yanıp sönmeye başladı ve şarj oldu sonra telefona bağladım umarım sorununuza yardımcı olur

Merhaba aynı sorunu S8 de bende yaşadım ilk başta resetlemeyi denedim şarja koymadan Home ve set tuşuna basarak şarja koydum ve 5dk da resetleniyor diye konuştu ancak 2 dk sonra tekrar kapandı bende kurcalarken kendi kenkime bir yol buldum ve şarj etmeye başladı bu sefer istasyon dışındayken sadece resete basılı tutarak şarja koydum ve bu şekilde istasyomda yanıp sönen ışık söndü ve 3 dk bu şekilde tuttum sonra reset tuşundan elimi çektim ve tüm tuşlar yanıp sönmeye başladı ve şarj oldu sonra telefona bağladım umarım sorununuza yardımcı olur.

Hocam yanıtınız ve öneriniz için teşekkür ederim, fakat ürünü ertesi gün direkt olarak değişim yapılması amacıyla geri gönderdim uzun bir kargo süreciyle uğraştıktan sonrasında yeni ürün tarafıma teslim edildi yenisini kutudan çıkarttığım gibi çalıştı ürün şu an güncel olarak kullanmaktayım memnunum. Teşekkürler cevabınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı