Robosapien V2 nereden bulunabilir?

LoxChatterb0x

Hectopat
Yer
İstanbul / Üsküdar
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, çocukluğumda çok isteyip yanlış model aldırdığım oyuncağı koleksiyon için tekrardan almak istiyorum fakat Türkiye genelindeki web sitelerinde göremedim. Bileniniz var ise ve yardımcı olursa çok müteşekkir olurum.

Fotoğraflar ektedir.

82-501-006-03.jpg
7841062cv2a.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar geç kurtarıcın geldi, kendisinden 3 tane var bende ama satmam ama halen aktifsen.

Yalnız dikkat et 2000e satıyordu, anlaştık o fiyata sonra ben tam parayı atacakken bana fiyatı 3500e çektiğini söyledi dikkat et :)

Çok teşekkür ediyorum fakat çok özensiz bakılmış :/. Daha temiz bakılmış, uzun süre daha elde tutabileceğim bir oyuncak arıyorum.

Vallahi ne desen haklısın ben bendekilerden birini sadece türkiyden aldım, yurt dışı gelenlerden RS Media biri diğeride 0 kapalı kutu kırmızı, kapalı olanı Almanya'da 120 euro vermiştim Türkiye'de istenen fiyatlar akıl karı değil.

Ama bulmak istiyorsan ve yurt dışından getiremezsen (ki 60cm uzunlugunda 4 kilo bir şeyi getirmek ya da getirtmek zor) sahibindene robot yazıp arada bir oyun oyuncak kategorisinde gezmen lazım, kimse ne oldugunu bilmediği için direkt robot olarak satıyorlar. Bu ilanda kumandasıda var ama iğrenç kondisyonda.

Ayrıca dikkat et bunların kablolaması sıkıntılı, kendinden bozulabiliyor.

Vallahi ne desen haklısın ben bendekilerden birini sadece türkiyden aldım, yurt dışı gelenlerden RS Media biri diğeride 0 kapalı kutu kırmızı, kapalı olanı Almanya'da 120 euro vermiştim Türkiye'de istenen fiyatlar akıl karı değil.

Ama bulmak istiyorsan ve yurt dışından getiremezsen (ki 60cm uzunlugunda 4 kilo bir şeyi getirmek ya da getirtmek zor) sahibindene robot yazıp arada bir oyun oyuncak kategorisinde gezmen lazım, kimse ne oldugunu bilmediği için direkt robot olarak satıyorlar. Bu ilanda kumandasıda var ama iğrenç kondisyonda.

Ayrıca dikkat et bunların kablolaması sıkıntılı, kendinden bozulabiliyor.

Çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için. Bakalım o zaman yurt dışına çıkan bir tanıdıktan rica edeceğiz artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı