Robot süpürge önerisi

@512260 bizde oturma odası çoğu vakit kapalı kedi girmesin diye. Yatak odaları, koridor ve mutfakta gezinecek çoğunlukla.
Yani dediğim gibi, alçak koltuk probleminiz yoksa lazerli modellere yönelebilirsiniz. Onun dışında verebileceğim bir tavsiye yok. Arada kaldığınız modeller arasında karşılaştırmaya yardımcı olabilirim. Ya da belli başlı sorularınızı cevaplayabilirim.

Bunlar nasıl toz, tüy falan çekiyor hiç anlamıyorum bacak kadar disk şeklinde alet nasıl motor sığıyor da süpürüyor.

Ben kedinin en çok yattığı yeri süpürken bildiğin büyük süpürgeyle 20-30 kere abana abana geçiyorum ancak temizliyor.

Hocam siz üfleyerek çok fazla toz çıkaramıyorsunuz fakat güçlü bir şekilde emcuklersenız tozu neredeyse %100'unu kadar alırsınız bu robot süpürgelerde öyle güçlü emcüklüyor ki gereksiz havadaki tozu bile alıyor bu da kötü bir şey değil iyi bir şey. 😃

Hocam siz üfleyerek çok fazla toz çıkaramıyorsunuz fakat güçlü bir şekilde emcuklersenız tozu neredeyse %100'unu kadar alırsınız bu robot süpürgelerde öyle güçlü emcüklüyor ki gereksiz havadaki tozu bile alıyor bu da kötü bir şey değil iyi bir şey. 😃
Aynen öyle, etrafa bakıyorsun temiz gibi ama bir çalıştırıyorsun 1 saat geziniyor etrafta deposu tozla dolup taşıyor. Her gün çalıştırsan bile her çalıştırmada en az yarım depo doluyor.

Dreame bot L10 pro var bizde, işimizi gayet iyi görüyor, lidar sensörüne sahip olması engelleri çok daha iyi tanıyabilmesini ve geceleri hiçbir yere çarpmadan rahatça gezebilmesini sağlıyor.

Bunlar nasıl toz, tüy falan çekiyor hiç anlamıyorum bacak kadar disk şeklinde alet nasıl motor sığıyor da süpürüyor.

Ben kedinin en çok yattığı yeri süpürken bildiğin büyük süpürgeyle 20-30 kere abana abana geçiyorum ancak temizliyor.

Hocam gerçekten şaşırtıcı şekilde çok güzel alıyorlar. Annem her 2-3 günde bir açar, ev tertemiz oluyor. Ek olarak paspas özelliği falanda var çoğunda.

Merhaba herkese, bende 10-20k arasında bir robot süpürge arıyorum. İlk defa evime alacağım 90 M2 evimiz + kedimiz var. Roborock Q7 Max ile Xiaomi mop 2 Ultra arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz.

Merhaba herkese, bende 10-20k arasında bir robot süpürge arıyorum. İlk defa evime alacağım 90 M2 evimiz + kedimiz var. Roborock Q7 Max ile Xiaomi mop 2 Ultra arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz.
Yani arada 5k edecek bir fark var mı tartışılır, bana göre yok gibi ancak Roborock Q7 Max bir tık daha iyi. Bütçe meselesi biraz.

Ek bir öneri olarak Mop 2 Ultra + boşaltma istasyonu aksesuarı satın alırsanız daha işlevsel olabilir.

Ya da bütçeyi zorlayayım bir canavar alayım derseniz 8000 Pascal'lık S10T'yi alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Ebeveynlerim yoğun çalışma saatlerinden ve kediden kaynaklı aldılar. Size gerekir mi bu kadarı bilmiyorum ama son derece memnunuz.
Hocam bu ürün hakkında yorumların nasıl? Ben de düşünüyorum bunu ve bayadır bakıyorum. Artıları eksileri nedir? Fiyatı malum yüksek sence hakediyor mu fiyatını?

Evimizde her kat için 1 adet S7 MaxV Ultra var
Hocam ben de S8 Ultra Pro modeline bakıyorum. Genel olarak Roborock markasından memnun musun? S8 hakkında bilgin tecrüben varsa paylaşırsan sevinirim.

Dreame L20 Ultra modeli var bir de ama bu markayı doğru dürüst duymadım. Xiaomi alt markalarındanmış. Özellikleri güzel gibi ama desteği kalitesi ne kadardır bilemedim.

Son düzenleme:
Hocam ben de S8 Ultra Pro modeline bakıyorum. Genel olarak Roborock markasından memnun musun? S8 hakkında bilgin tecrüben varsa paylaşırsan sevinirim.

Dreame L20 Ultra modeli var bir de ama bu markayı doğru dürüst duymadım. Xiaomi alt markalarındanmış. Özellikleri güzel gibi ama desteği kalitesi ne kadardır bilemedim.

Ufak tefek farklar dışında çığır açan bir değişiklik sunduğunu düşünmüyorum, iPhone 13 ve 14 gibi düşünebilirsiniz. S8'i merak edip hiç araştırmadım açıkçası, S7 işimizi fazlasıyla görüyor. Dock'lı olması büyük kolaylık, eviniz büyükse veya sürekli robot peşinde tozunu suyunu ayarlamak için gezmek istemiyorsanız Dock'lı model almanız büyük avantaj olur. Dediğim gibi evde 2 tane var bundan; günlük tozu, kırıntıları, yere dökülen sıvı ( çay, su gibi ) lekeleri güzelce süpürüp paspaslayarak temiz bir ortam sunuyor. Temiz su / kirli su değişimi, toz haznesi boşaltma, paspas yıkama gibi tüm işlemleri otomatik yapıyor. Uzun zamandır kullanıyoruz ve çok memnunuz. Yerinizde olsam almışken Dreame yerine S7 MaxV Ultra veya S8 tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı