Robotik kodlama dersi

Tek bildiğim şey diploma verdikleri. Bu diploma ile sen de eğitim falan verebiliyormuşsun ya da bana böyle abartılı bir şekilde anlatıldı. Çok bir işe yaradığını söyleyemem. Kodlamaya sözde herkesin merakı var, herkes coder olmak istiyor. Ama bu o tarz değil sanki. Amerika da garajında kendi robotunu kodlayan amcalar falan var ya he onlar gibi olabilirsin belki :D

Tek bildiğim şey diploma verdikleri. Bu diploma ile sen de eğitim falan verebiliyormuşsun ya da bana böyle abartılı bir şekilde anlatıldı. Çok bir işe yaradığını söyleyemem. Kodlamaya sözde herkesin merakı var, herkes coder olmak istiyor. Ama bu o tarz değil sanki. Amerika da garajında kendi robotunu kodlayan amcalar falan var ya he onlar gibi olabilirsin belki :D
Yani olabilir, ama hoca baya ciddiymiş. Hem fizik, hem bir bölüm daha (bilgisayar ile ilgili bir bölüm) ODTÜ bitirmiş. Yani hobisine gideceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı