Robotlaşan ses için ses kartı önerisi

Portix

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. Anakartımın dahili ses kartını kullanıyordum ancak ses bir anda robotlaşmaya başladı. Farklı kulaklıklarla denedim, sorun hâlâ devam ediyordu. Yazılımsal bir sorun olabileceğini düşünerek format attım ama yine de düzelmedi. Son olarak sorunun ses kartında olduğunu düşündüm. Bu nedenle USB bir ses kartı almaya karar verdim. HyperX Cloud 3 Wireless için, oyun ve yayın odaklı, bütçe dostu bir ses kartı önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Senin kulaklığın ya USB dongle üzerinden kablosuz ya da USB kablo üzerinden kablolu bir şekilde kullanılıyor.

Herhangi bir jak yok. Ses kartı alırsan yanına bir tane Type-C to 3,5mm jak kablo alman gerek onun da kesin çalışacağı meçhul.

Bu cihaza bir ses kartı takılamaz. Ya sat elindeki paraya düzgün bir kulaklık ve ses kartı al ya da kablosuyla kullan.

Keza USB üzerinden anakartın ses kartını kullanmazsın. Kulaklığın içerisindeki ses kartını kullanırsın.

Yaşadığın sorun yazılımsal olabilir, kaynak kullanımlarından dolayı olabilir. Farklı bir sisteme, cihaza takıp test et.
Yazılımsal olduğunu düşüp format attım ama düzelmedi usb ses kartı takmaktan başka bir şey gelmedi aklıma.2 kulaklıkla denedim ikisindede ses aynı kulaklığı başka cihaza da bağladım o cihazda sorun çıkmadı.

Yazılımsal olduğunu düşüp format attım ama düzelmedi USB ses kartı takmaktan başka bir şey gelmedi aklıma. 2 kulaklıkla denedim ikisinde de ses aynı kulaklığı başka cihaza da bağladım o cihazda sorun çıkmadı.

Kasadaki ön USB portlarından birini kullanıyorsan anakart üzerindeki portlardan dene. USB2.0 portları üzerinden de dene.

Bu kulaklığa bir ses kartı bağlayamazsın. Ha ben şansımı denerim diyorsan bir tane erkek Type-C to erkek 3,5mm kablo al. Bir tane de USB ses kartı tak dene. Tabii gördüğüm tüm bu tip kablolar sadece ses çıkışı için.

Ne olabilir ses mikrofon girişi sağlayan erkek Type-C to dişi 3,5mm bulursun, 3 boğum iki taraflı erkek kablo bulursun. Ekin ekini yapa yapa denersin. Ama ne gerek var, sorunsuz çalışacağı bile muamma.

Bakınca bu halde USB üzerinden sıkıntı yapan bilgisayarın onda da yapması muhtemek.

Kasadaki ön USB portlarından birini kullanıyorsan anakart üzerindeki portlardan dene. USB2.0 portları üzerinden de dene.

Bu kulaklığa bir ses kartı bağlayamazsın. Ha ben şansımı denerim diyorsan bir tane erkek Type-C to erkek 3,5mm kablo al. Bir tane de USB ses kartı tak dene. Tabii gördüğüm tüm bu tip kablolar sadece ses çıkışı için.

Ne olabilir ses mikrofon girişi sağlayan erkek Type-C to dişi 3,5mm bulursun, 3 boğum iki taraflı erkek kablo bulursun. Ekin ekini yapa yapa denersin. Ama ne gerek var, sorunsuz çalışacağı bile muamma.

Bakınca bu halde USB üzerinden sıkıntı yapan bilgisayarın onda da yapması muhtemek.
Doğru diyorsun .Usbyi taktığım yerle alakası olduğunu düşünmüyorum video kaydederkende ses öyle geliyor videodan taktığım yerle alakası olsaydı videoda çıkmazdı diye düşünüyorum.

Doğru diyorsun. USB'yi taktığım yerle alakası olduğunu düşünmüyorum video kaydederkende ses öyle geliyor videodan taktığım yerle alakası olsaydı videoda çıkmazdı diye düşünüyorum.

Sen yine de farklı farklı portlarla dene.

Kasanın ön tarafındaysa eğer arka taraftalı USB 2.0, 3.0, Type-C portlarına takarak dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı