Robotlaşan ses için ses kartı önerisi

Portix

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. Anakartımın dahili ses kartını kullanıyordum ancak ses bir anda robotlaşmaya başladı. Farklı kulaklıklarla denedim, sorun hâlâ devam ediyordu. Yazılımsal bir sorun olabileceğini düşünerek format attım ama yine de düzelmedi. Son olarak sorunun ses kartında olduğunu düşündüm. Bu nedenle USB bir ses kartı almaya karar verdim. HyperX Cloud 3 Wireless için, oyun ve yayın odaklı, bütçe dostu bir ses kartı önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

İyi günler. Anakartımın ses kartını kullanıyordum ama ses birden robotlaşmaya başladı. Farklı kulaklıklarla denedim sorun hala aynıydı. Format attım yazılımsal bir sorun olabilir diye gene düzelmedi. En son sorun ses kartında dedim. Bu yüzden USB ses kartı almaya karar verdim. HyperX Cloud 3 Wireless için ve oyun ve yayın için bütçe dostu bir ses kartı önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Extra olarak sahibinden üzerindende ses kartlarına bakabilirsin SB1095 gibi veya kulaklığı bozulan kişiler kulaklıklarının orijinal ses kartlarını satıyorsa onlarda tercih edilebilir.

Teşekkürler.Bunun için dönüştürücü felan almam gerekiyor mu ? Hyperx cloud 3 wireless usbyle uzaktan bağlanıyorda.

İyi günler. Anakartımın dahili ses kartını kullanıyordum ancak ses bir anda robotlaşmaya başladı. Farklı kulaklıklarla denedim, sorun hâlâ devam ediyordu. Yazılımsal bir sorun olabileceğini düşünerek format attım ama yine de düzelmedi. Son olarak sorunun ses kartında olduğunu düşündüm. Bu nedenle USB bir ses kartı almaya karar verdim. HyperX Cloud 3 Wireless için, oyun ve yayın odaklı, bütçe dostu bir ses kartı önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Cızz diye gelen sesi diyorsanız bende de oluyor bazen.

USB alıcısı dediğiniz kulaklığın bilgisayara bağlanan usbsiyse o bağlı zaten ve ses bozulmaya devam ediyor başka bir şeyden bahsediyorsanız bilmiyorum.

Senin kulaklığın ya USB dongle üzerinden kablosuz ya da USB kablo üzerinden kablolu bir şekilde kullanılıyor.

Herhangi bir jak yok. Ses kartı alırsan yanına bir tane Type-C to 3,5mm jak kablo alman gerek onun da kesin çalışacağı meçhul.

Bu cihaza bir ses kartı takılamaz. Ya sat elindeki paraya düzgün bir kulaklık ve ses kartı al ya da kablosuyla kullan.

Keza USB üzerinden anakartın ses kartını kullanmazsın. Kulaklığın içerisindeki ses kartını kullanırsın.

Yaşadığın sorun yazılımsal olabilir, kaynak kullanımlarından dolayı olabilir. Farklı bir sisteme, cihaza takıp test et.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı