Rock n Roll tarzı müzik önerisi

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu albümle direk başlayabilirsin zaten rock n roll içinde çeşitli türleri de içinde barındıran bir albüm.

ZZ Top.

Rock aslında bayağı geniş tür ama ilk aklıma bu geldi. 80'lerden daha hareketli olarak da Def Leppard.
Rock ile rock n roll aynı şey değil.

Rock N Roll tarzı müzik önerir misiniz? Bu türe yeni başlıyorum o yüzden pek bir bilgim yok. Teşekkürler.

Mesela neleri dinlediniz / dinliyorsunuz Rock'n roll olarak?

Hiç bir şey dinlemedim. Dil öğretmenim tavsiye etmişti.

Rock'n roll, twist, surf rock gibi türler 1950 lerde meşhur olmuş. Kolay üretilen, müzikal armoni olarak kısır bir müzik türürdür. insanlar bir süre sonra sıkıldı elbette. Çünkü yapılan her şarkı birbirine benzemektedir. Günümüz soundu için çok eski ve demode, yeni kuşakların hiç seveceğini sanmam. Bu arada yukarıda Rock'n roll ile ilgisi olmayan paylaşımlar var.

Elvis PRESLEY, Chuck BERRY.... Yenilerden Statutus Quo., John Cafferty and the Beaver Brown Band gibi grupları Dinleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
50'lerde çıkan bir tür ama temeli Blues ağırlıklı olduğundan daha komplike olan ZZ Top'u önermekte sakınca görmedim.
ZZtop da ikisi de vardır aslında.
Gitarlar daha sert ve modern. Bir blues cuya sorsan; Blues olarak kabul etmiyor, Rock'n roll cuya sorsan o da Rock'n Roll olarak kabul etmiyor. Ortada, derede bir şeyler yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı