Rock vs R25

tirid

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Arkadaşlar şu anda aktif Superlight 125 kullanmaktayım ve CC yükseltmek istiyorum, chopper tarzının bana daha çok uyduğunu düşünüyorum ve 300k bandında diğerlerine göre daha düzgün olan benda rock 250 almayı düşünüyorum. Sizce R25'e 300k vermek mi daha mantıklı olur yoksa rock alsam üzülür müyüm?

Motosiklet işi keyif işidir. Eğer siz chopper seviyorsanız chopper modellerine bakmanız gerek ama eğer R25'te de bir gönlüm var diyorsanız eğer R25 daha eğlenceli olacaktır. Ve illa 0 motosiklet almanıza gerek yok. Zaten zarar gelecektir başına. 2. elden sorunsuz ve daha uygun fiyata bir şeyler düşebilir. Ama motordan önce her zaman ekipman. Eğer motosiklet için yetersiz ekipmanınız varsa önce ekipmanlarınızı tamamlayın. Canınız motorunuzdan daha önemli iyi sosyaller.

Motosiklet işi keyif işidir. Eğer siz chopper seviyorsanız chopper modellerine bakmanız gerek ama eğer R25'te de bir gönlüm var diyorsanız eğer R25 daha eğlenceli olacaktır. Ve illa 0 motosiklet almanıza gerek yok. Zaten zarar gelecektir başına. 2. elden sorunsuz ve daha uygun fiyata bir şeyler düşebilir. Ama motordan önce her zaman ekipman. Eğer motosiklet için yetersiz ekipmanınız varsa önce ekipmanlarınızı tamamlayın. Canınız motorunuzdan daha önemli iyi sosyaller.
Teşekkür ederim ekipmanlarım tam ama artık 125cc çok düşük geldiği için değiştirmek istiyorum, chopper tarzı, büyüklüğü ve sürüş rahatlığı ile hoşuma gidiyor. R25'e alışabilir miyim bilmiyorum superlighttan sonra ya

Teşekkür ederim ekipmanlarım tam ama artık 125CC çok düşük geldiği için değiştirmek istiyorum, chopper tarzı, büyüklüğü ve sürüş rahatlığı ile hoşuma gidiyor. R25'e alışabilir miyim bilmiyorum Superlight'tan sonra ya.

Hocam bazı bayilerin test sürüşü muhabbeti olduğunu duymuştum. Eğer ki R25 için mümkünse gidin bir deneyin ama benim fikrimi soracak olursanız GSX-R 250 kovalarım kelepirden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı