Çözüldü Rocket League 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ShortB

Decapat
Rocket League oyunundan 0xc000007b hatası alıyorum ve şu an evde olmadığım için raporumu akşam yükleyeceğim. Fakat bundan önce sormak istediğim bir soru var. Bundan birkaç hafta önce bilgisayarımda donanımsal bir problem oldu ve tanıdığım bir bilgisayarcıya verdim. Kendisi öncelikle sistemsel olduğunu düşünüp orijinal Windows 8.1 sistemini silip korsan Windows 7 yüklemiş. Sonuç olarak bir düzelme olmadı. Donanımsal sorunu parça değiştirerek çözdükten sonra bilgisayarımı açtığımda Windows 7 yüklüydü ve içerisinde garip dosyalar vardı (Windows teması vs.). Yani kendim de daha evvel format attım CD'siz falan ama garip geldi neyse. Daha sonrasında RocketLeague oyununu kurduktan sonra bu hatayı almaya başladım. Uğraştım ettim olmadı tekrar Windows 8.1'e döneyim dedim. Windows 8.1'e döndükten sonra oyunu tekrar kurdum ve bu hatayı almaya devam ettim.

Bu raporla biz sistemdeki eksik veya hatalı dosyaları buluyoruz, değiştiriyoruz veya onarıyoruz. Fakat format atılmış bir sistemde zaten buradaki tüm dosyalar yeniden yüklenmiyor mu? Yani ben zaten kökten çözümü sağlamış olmuyor muyum? Ona rağmen neden düzelmiyor? Ayrıca son olarak bu hatanın ekran kartının güncel olmamasıyla bağlantısı olabilir mi?
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler bir de yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı