Rocket League 50 FPS yeterli midir?

Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Rocket League'de 50-60 FPS alıyorum 1280'e bilmem kaç çözünürlükte, 1024'e aldıgımda 60-70 FPS alıyorum sizce hangısınde oynanmalı? 50 FPS yeterli midir?

Hocam 50'nin altına düşmemesi için çaba gösterin yoksa zehir oluyor oyun, GeForce NOW'dan oynuyorum ama internetim pek yetmiyor o yüzden dona dona oynuyorum bende genelde, bir şeyleri kırmamak için zor duruyorum :D 1024x768'de de oynadım bir aralar, oynanmayacak gibi değil ama göze kötü gelebiliyor bazen :D

Hocam 50'nin altına düşmemesi için çaba gösterin yoksa zehir oluyor oyun, GeForce NOW'dan oynuyorum ama internetim pek yetmiyor o yüzden dona dona oynuyorum bende genelde, bir şeyleri kırmamak için zor duruyorum :D 1024x768'de de oynadım bir aralar, oynanmayacak gibi değil ama göze kötü gelebiliyor bazen :D

50'nin altına binde bir düşüyor aslında bende isterim 1024'e çekmek ama kalite kötü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı