Rocket League açılmıyor

MrDeeP

Picopat
Katılım
29 Temmuz 2020
Mesajlar
42
Rocket League'i Epic üzerinden aldım ancak oyunu açamıyorum. Bundan birkaç gün önce GTA V oyununda da aynı sorunu yaşamıştım onu da çözemedim. Process Monitor üzerinden rapor alabiliyordum ancak Rocket League'de bunu yapamıyorum. Siz söylemeden söyleyeyim.
Ekran kartı sürücüsü son sürüm. (DDU ile kaldırıp tekrar yükledim.)
Oyunu silip yükledim, Launcher'ı silip yükledim, defalarca dosyaları doğruladım.
Yardımlarınızı bekliyorum günlerdir buna kafa yoruyorum çıldırma noktasındayım artık.
Sorun videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Anladım. Bu yazılım DX sürümüne etki etmiyor zaten, sistemde DX kütüphanesine ait eksik bir dosya varsa yüklüyor. O halde sorunun yoğunluktan olduğuna kanaat getiriyorum. Ara sıra girmeyi deneyebilirsiniz yine, onun dışında yeni bir güncelleme bekleyin.
Ancak GTA V oyununda da aynı problemi yaşıyordum. Ayrıca arkadaşlarımın hepsi oyuna sorunsuz girebiliyor bu yüzden sorunun yoğunluktan olduğunu düşünmüyorum.
 
GTA V ile ilgili konularınıza baktım. Ekran kartı sürücülerinizi güncellemeniz söylenmiş. Dolayısıyla iki sorunun kaynağının aynı olduğunu düşünmüyorum.

Oraya geri dönüş yapmayı da unutmayın. Sürücü güncellemesini yapıp sonuçlarını oraya yazın.
 
Ekran kartım 1660S.

Teşekkürler deneyeceğim. Videodaki ile aynı sorunu mu yaşadınız?

Evet, aynı sorunu yaşadım.

Denemediniz umarım. Arkadaş yanlış bilgilendirme yapmış çünkü. Söylendiği gibi ekran kartı modelinizi belirtin. Sorununuzun çözülmesini istiyorsanız herkese cevap vermelisiniz.

Yanlış bilgilendirme değil bende de aynı sorun oldu bu şekilde çözmüştüm. Zaten buradaki arkadaşlar denemeden önce dosyalarının yedeklerini alıp deniyor. R mevcut paket şekilde verilen DLL dosyaları bilgisayarlara herhangi bir zarar vermez ama neyse uyarı aldık zaten.
 
Artı -1 Eksi
Bu bir sorun olabilir mi?
Sanmıyorum. Geçen gün ben de hangi dosyaları kullandığını öğrenmek için baktım, bulamadım. Bende oyun açılıyor buna rağmen. Yapılacak her şeyi yapmışsınız, şu an yapabileceğiniz tek şey beklemek gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı