Çözüldü Rocket League açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xentum

Hectopat
Merhabalar, Rocket League'i Steam'den oynaya bastıktan sonra 1-2 saniye duruyor oyun açılmadan kapanıyor. Ne yapmam lazım? Birkaç şeye baktım dosya doğrulamaya ya da başlatma seçeneklerine bir şeyler yazdım ama sorun çözülmedi. En son olarak Process Monitor'den hatamı atayım dedim Ek'te hatamı bulabilirsiniz. Yardımcı olabilen var mı? Bu linkten indirebilirsiniz: saa.rar

Çözüm
OneDrive'ı kaldırın ve başlatma seçeneklerindeki kodu silin.

Yine olmazsa ekran kartınızın modelini belirtin.

Çözüm

Masaüstündeki ve belgelerimdeki şeyleri yedeklemedim geri alabiliyor muyum bu yaptığım şeyi? Gitti her şey.

1- Steam klasörüne sağ tıklayın.
2- Yönetici olarak çalıştıra tıklayın.
3- Kütüphanenizde Rocket League'i bulun.
4- Rocket League'e sağ tıklayın ve özellikleri seçin.
5- Yerel dosyalar kısmına girin.
6- Dosya konumuna gidin.
7- Binaries>Win32 klasörünü açın.
8- RocketLeague.exe'ye sağ tıklayıp özellikleri seçin.
9- Uyumluluk sekmesini seçin.
10- Bu programı yönetici olarak çalıştırı seçin.
11- "Tamam"a tıklayın.

Onu başta yapmalıydınız, rehberin başında da yedekleyin diyordu halbuki. Oyun açıldı mı peki?

OneDrive'a kaydettiğiniz ama silme öncesinde yedeğini almadığınız her şey sistemden silinmiştir. OneDrive'da bulut hizmeti var mı bilmiyorum ama varsa bir ihtimal internetten hesabınıza girip OneDrive bulutunuza kaydettiğiniz veriler varsa kurtarabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı