Rocket League Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

EminM12

Centipat
Daha fazla  
Rocket League açılmıyor. Steam'den oyunu başlata basıyorum. 2-3 saniye geçiyor ve açılmıyor. Oyunu defalarca silip yükledim ve düzelmedi.

Rapor paylaşın.

Rapor paylaşın.

Sistemim windows 8.1 windows 10 altı destek vermiyoruz yazıyor.

Kütüphane>Rocket League'ye sağ tık yap>Özellikler>Yerel Dosyalar>Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula. Bunu bir dener misiniz?

Şu konumlardaki log ve dump dosyalarını paylaşın.

C:\Users\Windows\MASAÜSTÜX\Masaüstü\Documents\My Games\Rocket League\TAGame\Logs\RL-v201125.53510.302095-2020.12.14-16.58.22.dmp
C:\Users\Windows\MASAÜSTÜX\Masaüstü\Documents\My Games\Rocket League\TAGame\Logs\

Ayrıca, bunlar neden böyle saçma konumlarda? Kullanıcı adınız Windows mu MASAÜSTÜX mi?

Kütüphane>Rocket League'ye sağ tık yap>Özellikler>Yerel Dosyalar>Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula. Bunu bir dener misiniz?
Onu çok denedim.Olmuyor.

C:\Users\Windows\MASAÜSTÜX\Masaüstü\Documents\My Games\Rocket League\TAGame\Logs\RL-v201125.53510.302095-2020.12.14-16.58.22.dmp
C:\Users\Windows\MASAÜSTÜX\Masaüstü\Documents\My Games\Rocket League\TAGame\Logs\
Dediğiniz terimlerden fazla anlamıyorum ama bütün dosyaları mı paylaşayım yoksa başında launch yazanları mı ?

Ayrıca, bunlar neden böyle saçma konumlarda? Kullanıcı adınız Windows mu MASAÜSTÜX mi?
İçindeki bütün dosyaları attım. Windows

Kullanıcı adım Windows. Masaüstündeki her şeyi Masaüstüx klasorüne attığım için oradalar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı