Çözüldü Rocket league açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

caner.erdemm

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu Epic Games üzerinden ücretsiz indirdim. 2. sezon güncellemesine kadar gayet güzel açıldı, oyun ancak 2. sezonla beraber yeni gelen güncellemede oyuna başlat dediğimde çalışıyor, diyor. Ardından bulut eşitleme diyor ve oyun açılmadan başlat seçeneğine tekrar geri geliyor. Epic Games'i silip tekrar yükledim, oyunu defalarca sildim yükledim, dosyaları doğruladım, hiçbir fayda etmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.(Driver güncel)

Çözüm
Arkadaşlar sorunum çözüldü. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yapmanız gereken OneDrive dosya eşitlemelerini tamamlamanız gerekiyor. OneDrive dosyalarını eşitledikten sonra oyununuz açılacaktır.
Ekran kartınızın modelini belirtin. Ayrıca, rapor paylaşın.

Arkadaşlar sorunum çözüldü. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yapmanız gereken OneDrive dosya eşitlemelerini tamamlamanız gerekiyor. OneDrive dosyalarını eşitledikten sonra oyununuz açılacaktır.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı