Rocket League alınır mı?

Şimdi de benle dalgamı geçiyorsunuz? İngilizcem o yazıyı çevirecek kadar var en azından. Allah'a şükür.
Kimseyle dalga geçmiyorum. İngilizceniz olmama ihtimali olabilir, bu da gayet doğal. Ben de anlayışla karşıladım zaten. Dalga geçme gibi bir niyetim yok dediğim gibi.

Yalnız, ben şu cümleden:
"...anyone who already owns Rocket League on any platform (including Steam) will be able to play and enjoy the game with full support for future updates and features."

aynen şunu anlıyorum:
"Halihazırda Rocket League oyununa herhangi bir platform üzerinden (Steam dahil) sahip olan herkes oyunu oynamaya ve gelecek güncellemeler ve özellikler için tam destekle eğlenmeye devam edecekler."

Kısacası, ben buradan oyunun Steam'den kalkacağına dair herhangi bir anlam çıkaramadım. Yanlışsam lütfen düzeltin.

31 TL verilir mi diyorsun kanki zaten Valve fanı olduğumdan Steam'a ekstra bir yönelimim var :)

Dostum olabilir. Dominus gibi DLC satılan bazı araçları ücretsiz veriyorlar (onları para ile satın almıştım neyse -_-) Ücretsiz versiyonunda para ile satma ihtimalleri var ve verecek itemlar trade olursa yüksek fiyatlara takaslanabilir(dediğim gibi bu ihtimal düşük)

Kimseyle dalga geçmiyorum. İngilizceniz olmama ihtimali olabilir, bu da gayet doğal. Ben de anlayışla karşıladım zaten. Dalga geçme gibi bir niyetim yok dediğim gibi.

Yalnız, ben şu cümleden:
"...anyone who already owns Rocket League on any platform (including Steam) will be able to play and enjoy the game with full support for future updates and features."

aynen şunu anlıyorum:
"Halihazırda Rocket League oyununa herhangi bir platform üzerinden (Steam dahil) sahip olan herkes oyunu oynamaya ve gelecek güncellemeler ve özellikler için tam destekle eğlenmeye devam edecekler."

Kısacası, ben buradan oyunun Steam'den kalkacağına dair herhangi bir anlam çıkaramadım. Yanlışsam lütfen düzeltin.

Epic Games Studio tamamen satın aldı ve oyunu Epic Games Store taşıyacak. Sanırım Destiny 2'de ki mantık olucak...

Alma bence çünkü bedava olacak Epic Games'de. Parayla alanlara oyun içi 200'den fazla item verilecekmiş ama yine de alınmaz şu an çünkü bedava oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı