Kesinlike değer. Ben ilk çıktığı zamandan beri oyunyorum, iki ayrı hesapta toplam 3000 saatten fazla sürem var, tüm DLC'lere sahibim ve DLC haricindeki eşyaların da neredeyse hepsi bende var, buna rağmen hala sıkılmıyorum oynarken. Ancak şunu da belirteyim arkadaşsız oynarsan muhtemelen 300 saatten sonra sıkar. Hatta paran artarsa 2.52 liraya '70 Dodge Charger R/T DLC'sini al. Araç mükemmel ötesi bir şey. Sadece sesi yetiyorMerhabalar, şimdi bu Rocket League Steam'da indirimde, almaya değer mi? Ya da başka Steam oyun tavsiyeniz varsa önerebilir misiniz?
Bana da saçma gelmişti ama alışınca çok eğlenceli geldi.Araba ile futbol oynama mekaniği çok saçma geliyor bana. Arkadaşlarım oynuyor diye alacağım muhtemelen.
İndirimde değilmiş.Kesinlikle değer. Çok güzel bir oyun. 300 civarı oynamam var ve halen oynamaya devam ediyorum. Hoşunuza gidiyorsa hemen alın indirimdeyken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.